horoscoop weegschaal
24 sept - 23 okt

Jaarhoroscoop Weegschaal

Werk: Voor de zwaar getergde Weegschalen die maar niet vooruitkomen in hun carrière: nog even geduld. Het hoogtepunt van dit ‘feest’ is in augustus, daarna gaat u merken dat het beter gaat. In oktober zult u zien dat er een last van uw schouders valt. Er dienen zich weer nieuwe mogelijkheden aan. Eindelijk.

Vrije tijd: Het is de afgelopen tijd niet altijd gemakkelijk geweest om uw vriendschappen goed te onderhouden. Geen puf. Er zijn ook vrienden geweest die u zwaar hebben teleurgesteld. Dit wordt een jaar waarin u eindelijk weer eens kunt gaan bouwen aan deze relaties. Dat werd hoog tijd en het gaat u gemakkelijk af.

Liefde: Als u bedrogen bent, dan is dat natuurlijk een zware klap geweest. Aan de andere kant geeft het u dit jaar volop mogelijkheden om iemand te zoeken die wél de moeite waard is. Doe dat overigens niet voor april. Dan bent u namelijk net iets te assertief voor een mogelijke nieuwe liefde.

Familie: Dit jaar gaat u zien hoeveel uw familie eigenlijk voor u heeft betekend. In zware tijden kon u altijd bij ze aankloppen en aanschuiven bij het eten als u het zelf even niet meer zag zitten. Dat legt een nieuwe basis voor de komende jaren.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Superslank zonder te sporten
Aneta (41) heeft een drukke baan, sport niet en ziet er toch fantastisch uit. Hoe ze dat voor...