horoscoop weegschaal
24 sept - 23 okt

Jaarhoroscoop Weegschaal

Werk: Voor de zwaar getergde Weegschalen die maar niet vooruitkomen in hun carrière: nog even geduld. Het hoogtepunt van dit ‘feest’ is in augustus, daarna gaat u merken dat het beter gaat. In oktober zult u zien dat er een last van uw schouders valt. Er dienen zich weer nieuwe mogelijkheden aan. Eindelijk.

Vrije tijd: Het is de afgelopen tijd niet altijd gemakkelijk geweest om uw vriendschappen goed te onderhouden. Geen puf. Er zijn ook vrienden geweest die u zwaar hebben teleurgesteld. Dit wordt een jaar waarin u eindelijk weer eens kunt gaan bouwen aan deze relaties. Dat werd hoog tijd en het gaat u gemakkelijk af.

Liefde: Als u bedrogen bent, dan is dat natuurlijk een zware klap geweest. Aan de andere kant geeft het u dit jaar volop mogelijkheden om iemand te zoeken die wél de moeite waard is. Doe dat overigens niet voor april. Dan bent u namelijk net iets te assertief voor een mogelijke nieuwe liefde.

Familie: Dit jaar gaat u zien hoeveel uw familie eigenlijk voor u heeft betekend. In zware tijden kon u altijd bij ze aankloppen en aanschuiven bij het eten als u het zelf even niet meer zag zitten. Dat legt een nieuwe basis voor de komende jaren.

17.9 °C
WZW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.98
+ / - -0.24%