horoscoop kreeft
22 juni - 22 juli

Jaarhoroscoop Kreeft

Werk: In het eerste halfjaar kan er veel initiatief van u worden verwacht. En daar wordt u heel gelukkig van. Eindelijk kunt u uw gang gaan. Niet schrikken als het plotseling een paar maanden stagneert, want het komt tegen de zomer goed.

Vrije tijd: U kunt zich vreselijk inspannen voor een goed doel en dan merkt u vanaf maart dat het niet opschiet. Dan wordt u narrig en ongeduldig, en u vraagt zich af waarvoor u het allemaal doet. Zonde van de energie. Boos worden helpt niet, u ziet het resultaat alleen wat later dan verwacht.

Liefde: In februari kunt u onverwacht iemand tegenkomen, en dan slaat de vlam heel heftig in de pan. Dat gaan we natuurlijk niet verbieden. Maar natuurlijk zit er een addertje onder het gras: gooi niet uw hele leven meteen overhoop vanwege deze liefde. Doe dat, indien nodig, pas over een jaar of twee.

Familie: Een belangrijk onderdeel in uw leven, maar er kunnen zich serieuze veranderingen voordoen. Het kan een situatie worden die heel letterlijk ‘schoon schip maken’ betekent. U kijkt er niet naar uit, maar zonder uw toestemming gebeurt het toch wel.

16.2 °C
Z1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.98
+ / - -0.24%