horoscoop kreeft
22 juni - 22 juli

Jaarhoroscoop Kreeft

Werk: In het eerste halfjaar kan er veel initiatief van u worden verwacht. En daar wordt u heel gelukkig van. Eindelijk kunt u uw gang gaan. Niet schrikken als het plotseling een paar maanden stagneert, want het komt tegen de zomer goed.

Vrije tijd: U kunt zich vreselijk inspannen voor een goed doel en dan merkt u vanaf maart dat het niet opschiet. Dan wordt u narrig en ongeduldig, en u vraagt zich af waarvoor u het allemaal doet. Zonde van de energie. Boos worden helpt niet, u ziet het resultaat alleen wat later dan verwacht.

Liefde: In februari kunt u onverwacht iemand tegenkomen, en dan slaat de vlam heel heftig in de pan. Dat gaan we natuurlijk niet verbieden. Maar natuurlijk zit er een addertje onder het gras: gooi niet uw hele leven meteen overhoop vanwege deze liefde. Doe dat, indien nodig, pas over een jaar of twee.

Familie: Een belangrijk onderdeel in uw leven, maar er kunnen zich serieuze veranderingen voordoen. Het kan een situatie worden die heel letterlijk ‘schoon schip maken’ betekent. U kijkt er niet naar uit, maar zonder uw toestemming gebeurt het toch wel.

Soldaat verrast zijn zoon tijdens...
Deze jongen poseert nietsvermoedend voor zijn schoolfoto. Hij heeft niet in de gaten dat zijn...