horoscoop tweelingen
22 mei - 21 juni

Jaarhoroscoop Tweelingen

Werk: Tot oktober vindt u uw baan misschien behoorlijk suf, want u ziet geen uitdagingen. Toch vergist u zich: de uitdaging zit ’m ditmaal in het doorploeteren aan hetzelfde project. U bent niet van langdurig, eerder van de sprint, maar dat zit er niet in. U bereikt er wel iets mee. Doorzwemmen dus!

Vrije tijd: De komende paar weken krijgt u waarschijnlijk ruzie in de tent. De kans is groot dat dit zich met uw vrienden afspeelt. Het gaat om zaken waar u zich beiden waarschijnlijk al een tijdje rot aan ergert en dat komt er nu allemaal uit. Neem gas terug, want u hebt niet helemaal gelijk.

Liefde: Voor Tweelingen is dit een heel goed moment om een beetje actie in de relatie te stoppen. Praat er niet alleen over, bedenk het niet alleen, maar ga ook actief aan de gang. Laat zien wat deze relatie u waard is. Organiseer eens iets wat niet zo standaard is.

Familie: Waarschijnlijk geen al te grote veranderingen dit jaar, voor zover het uw relatie met familieleden betreft. Sta de komende tijd alleen niet al te zeer op uw strepen, want dat wordt niet gewaardeerd. Het wordt dan ‘zij tegen u’, en u bent in de minderheid.

16.2 °C
Z1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.98
+ / - -0.24%