horoscoop ram
21 mrt - 20 apr

Jaarhoroscoop Ram

Liefde & vriendschap: U denkt in 2015 serieus over het leven na. Gelukkig verliest u niet uw spontaniteit en enthousiasme. Sterker nog: uw behoefte om uit de band te springen is groot. Goede kans dat u weer wat vaker ouderwets gaat stappen. En vooral uw single vriendinnen zijn hier blij mee. Deze uitspattingen geven u energie en het gevoel dat u leeft. Inherent hieraan is dat u meer sjans heeft. Die aandacht doet u goed, maar u gaat er niet te veel op in. Tenzij u natuurlijk op zoek bent naar een stout afspraakje.

Werk & geld: Neemt u het begin 2015 wat minder nauw met verplichtingen, in de tweede helft doet u extra u best om uw werk en geld zeker te stellen. En dat lukt prima. U heeft goed contact met uw collega’s en gaat met plezier naar uw werk. Misschien ligt er zelfs een zakelijk reisje in het verschiet.

Familie & vrije tijd: Uw hobby’s en interesses nemen in de eerste helft  van het jaar een belangrijke plek in.  U ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet het als een uitdaging om iets heel anders uit te proberen. Zoals een cursus piano spelen. Ook met kinderen brengt u meer tijd door.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Superslank zonder te sporten
Aneta (41) heeft een drukke baan, sport niet en ziet er toch fantastisch uit. Hoe ze dat voor...