horoscoop ram
21 mrt - 20 apr

Jaarhoroscoop Ram

Liefde&vriendschap: Ondanks uw behoefte aan gezelligheid hapert het op het vlak van intimiteit. U of uw man vindt het lastig om zich open en kwetsbaar op te stellen. En dat kan uw relatie behoorlijk dwarszitten. Gelukkig bent u alle twee positief ingesteld en ziet u halverwege het jaar weer het licht. U bent in 2014 actiever met vriendinnen, maar dat kan ook tot meer confrontaties leiden. Wees er niet bang voor, want u leert hierdoor veel over uzelf.

Werk&geld: U heeft meer moeite met autoriteit dan anders. En u bent al zo eigenwijs! Echt tot onoverbrugbare problemen komt het gelukkig niet, maar u moet af en toe uw ongeduld inslikken. Over uw geldsituatie heeft u niet te klagen. Dit jaar kunt u met gemak wat opzij zetten, bijvoorbeeld voor die grote reis die u nog wilt maken.

Familie&vrije tijd: U bent graag thuis, vooral tijdens koude en natte dagen. U maakt het gezellig met kaarsjes en extra tijd en aandacht voor elkaar. U geniet dubbel en dwars van familiebezoekjes en uitjes met het gezin. Misschien wilt u uw huis dit jaar onder handen nemen en kiest u voor een andere inrichting. Zo voelt het nóg meer als een thuis.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen