horoscoop ram
21 mrt - 20 apr

Jaarhoroscoop Ram

Liefde & vriendschap: U denkt in 2015 serieus over het leven na. Gelukkig verliest u niet uw spontaniteit en enthousiasme. Sterker nog: uw behoefte om uit de band te springen is groot. Goede kans dat u weer wat vaker ouderwets gaat stappen. En vooral uw single vriendinnen zijn hier blij mee. Deze uitspattingen geven u energie en het gevoel dat u leeft. Inherent hieraan is dat u meer sjans heeft. Die aandacht doet u goed, maar u gaat er niet te veel op in. Tenzij u natuurlijk op zoek bent naar een stout afspraakje.

Werk & geld: Neemt u het begin 2015 wat minder nauw met verplichtingen, in de tweede helft doet u extra u best om uw werk en geld zeker te stellen. En dat lukt prima. U heeft goed contact met uw collega’s en gaat met plezier naar uw werk. Misschien ligt er zelfs een zakelijk reisje in het verschiet.

Familie & vrije tijd: Uw hobby’s en interesses nemen in de eerste helft  van het jaar een belangrijke plek in.  U ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet het als een uitdaging om iets heel anders uit te proberen. Zoals een cursus piano spelen. Ook met kinderen brengt u meer tijd door.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Meisje wil absoluut geen broertje
Na twee broertjes vindt dit meisje het wel eens tijd worden voor een zusje. Maar dat zit er niet...