horoscoop ram
21 mrt - 20 apr

Jaarhoroscoop Ram

Liefde&vriendschap: Ondanks uw behoefte aan gezelligheid hapert het op het vlak van intimiteit. U of uw man vindt het lastig om zich open en kwetsbaar op te stellen. En dat kan uw relatie behoorlijk dwarszitten. Gelukkig bent u alle twee positief ingesteld en ziet u halverwege het jaar weer het licht. U bent in 2014 actiever met vriendinnen, maar dat kan ook tot meer confrontaties leiden. Wees er niet bang voor, want u leert hierdoor veel over uzelf.

Werk&geld: U heeft meer moeite met autoriteit dan anders. En u bent al zo eigenwijs! Echt tot onoverbrugbare problemen komt het gelukkig niet, maar u moet af en toe uw ongeduld inslikken. Over uw geldsituatie heeft u niet te klagen. Dit jaar kunt u met gemak wat opzij zetten, bijvoorbeeld voor die grote reis die u nog wilt maken.

Familie&vrije tijd: U bent graag thuis, vooral tijdens koude en natte dagen. U maakt het gezellig met kaarsjes en extra tijd en aandacht voor elkaar. U geniet dubbel en dwars van familiebezoekjes en uitjes met het gezin. Misschien wilt u uw huis dit jaar onder handen nemen en kiest u voor een andere inrichting. Zo voelt het nóg meer als een thuis.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Vraag nooit hoeveel bedpartners ze...
Vraag jij wel eens hoeveel bedpartners je nieuwe liefde heeft gehad? Misschien wil je dat eigenlijk...