horoscoop tweelingen
22 mei - 21 juni

Jaarhoroscoop Tweelingen

Liefde & vriendschap: In de eerste helft van het jaar heeft u veel afspraken met vriendinnen. Maar in de loop van het jaar merkt u dat bepaalde vriendschappen niet meer zo lekker lopen. Sommige problemen sluimeren al jaren, maar u heeft hier altijd wel een draai aan kunnen geven. Dit jaar wordt dat lastiger. U kunt sommige zaken niet meer negeren en dat kan tot botsingen komen of een verwijdering in de vriendschap. In de tweede helft van het jaar richt u zich daarom meer op uw gezin en geliefde.

Werk & geld: U heeft een rustig jaar wat werk en inkomsten betreft. Enige minpuntje is dat u dit jaar meer moeite heeft met autoriteit. Een meningsverschil met uw baas kan u daarom aardig dwars zitten. Weet waar uw grenzen liggen en of die grenzen ook redelijk zijn. Misschien moet u wat vaker water bij de wijn doen.

Familie & vrije tijd: U geniet van een drukke agenda met veel uitstapjes en afspraken. U bent nu eenmaal niet iemand die goed kan stilzitten. Toch merkt u in de tweede helft van 2015 dat u zich meer op uw gezin en familie richt en wat minder op de buitenwereld. Ook uw huis vergt de nodige aandacht. U legt bijvoorbeeld een nieuwe vloer of besluit te verbouwen.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Superslank zonder te sporten
Aneta (41) heeft een drukke baan, sport niet en ziet er toch fantastisch uit. Hoe ze dat voor...