horoscoop tweelingen
22 mei - 21 juni

Jaarhoroscoop Tweelingen

Liefde&vriendschap: U bent echt veel aan het werk in 2014 en dat kan een wissel trekken op uw relatie. Dit zal niet direct zo’n vaart lopen, maar wees wel gewaarschuwd want de eerste scheurtjes kunnen zich dit jaar vertonen. Zelfs als uw relatie goed is. Haal die verloren tijd met elkaar dus dubbel en dwars in op de momenten dat uwél beschikbaar bent. Wat vriendschappen betreft geniet u van heel veel verschillende contacten. Dat u niet met iedereen even diep gaat, vindt u voorlopig prima.

Werk&geld: Verheug u alvast op meer inkomsten. En dat verdient u, want zeker tot het eind van het jaar is het flink door bikkelen. Daar baalt u wel eens van en u moet daarnaast uitkijken dat u niet te veel hooi op de vork neemt. Geniet daarom extra van al het geld dat binnenstroomt. Want geld moet wel rollen, bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe bolide.

Familie&vrije tijd: Kinderen geven dit jaar meer tegengas of zijn mondiger, en daar bent u niet altijd even blij mee. Bent u vrij (als het lukt met uw drukke werkschema) dan bent u vaker te vinden in de sportschool of buiten, om te hardlopen.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen