horoscoop tweelingen
22 mei - 21 juni

Jaarhoroscoop Tweelingen

Liefde & vriendschap: In de eerste helft van het jaar heeft u veel afspraken met vriendinnen. Maar in de loop van het jaar merkt u dat bepaalde vriendschappen niet meer zo lekker lopen. Sommige problemen sluimeren al jaren, maar u heeft hier altijd wel een draai aan kunnen geven. Dit jaar wordt dat lastiger. U kunt sommige zaken niet meer negeren en dat kan tot botsingen komen of een verwijdering in de vriendschap. In de tweede helft van het jaar richt u zich daarom meer op uw gezin en geliefde.

Werk & geld: U heeft een rustig jaar wat werk en inkomsten betreft. Enige minpuntje is dat u dit jaar meer moeite heeft met autoriteit. Een meningsverschil met uw baas kan u daarom aardig dwars zitten. Weet waar uw grenzen liggen en of die grenzen ook redelijk zijn. Misschien moet u wat vaker water bij de wijn doen.

Familie & vrije tijd: U geniet van een drukke agenda met veel uitstapjes en afspraken. U bent nu eenmaal niet iemand die goed kan stilzitten. Toch merkt u in de tweede helft van 2015 dat u zich meer op uw gezin en familie richt en wat minder op de buitenwereld. Ook uw huis vergt de nodige aandacht. U legt bijvoorbeeld een nieuwe vloer of besluit te verbouwen.

10.7 °C
WZW6
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 471.2
+ / - -0.21%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
`We slapen écht hoor, mam!`
Deze kleine tweeling is vrolijk met elkaar aan het kletsen in hun bedjes, terwijl ze eigenlijk...