horoscoop kreeft
22 juni - 22 juli

Jaarhoroscoop Kreeft

Liefde&vriendschap: U bent sociaal en draagt uw dierbaren een warm hart toe. Toch mag u zichzelf wel wat meer in het zonnetje zetten. U denkt eerder aan anderen dan aan uw eigen behoeften en dat pakt niet altijd voordelig uit. Ja, voor uw omgeving maar niet voor uzelf. Dit jaar mag u uzelf wat meer centraal stellen. Hou er rekening mee dat uw man en vriendinnen gaan tegensputteren, maar dat is echt maar tijdelijk.

Werk&geld: U heeft al een tijdje te maken met veranderingen of onrust op het werk. Het kan zijn dat u er inmiddels aan bent gewend, maar toch houdt u meer van stabiliteit en duidelijkheid. U voelt zich daarnaast verantwoordelijk om zaken in goede banen te leiden. Dat is aardig bedoeld, maar die last zal u uiteindelijk zwaar vallen. In de tweede helft van 2014 ziet uw financiële positie er rooskleurig uit. Dat is toch iets om naar uit te kijken!

Familie&vrije tijd: U bent een familiedier en dat blijft zo. In de lente heeft u veel werk in of om het huis. Misschien gaat u verbouwen en zit u een tijdje in de troep. Geduld is een schone zaak!

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Dat is pas een originele ringdrager
Hoe schattig is het als tijdens de huwelijksceremonie de trouwringen door een klein kindje in...