horoscoop kreeft
22 juni - 22 juli

Jaarhoroscoop Kreeft

Liefde&vriendschap: U bent sociaal en draagt uw dierbaren een warm hart toe. Toch mag u zichzelf wel wat meer in het zonnetje zetten. U denkt eerder aan anderen dan aan uw eigen behoeften en dat pakt niet altijd voordelig uit. Ja, voor uw omgeving maar niet voor uzelf. Dit jaar mag u uzelf wat meer centraal stellen. Hou er rekening mee dat uw man en vriendinnen gaan tegensputteren, maar dat is echt maar tijdelijk.

Werk&geld: U heeft al een tijdje te maken met veranderingen of onrust op het werk. Het kan zijn dat u er inmiddels aan bent gewend, maar toch houdt u meer van stabiliteit en duidelijkheid. U voelt zich daarnaast verantwoordelijk om zaken in goede banen te leiden. Dat is aardig bedoeld, maar die last zal u uiteindelijk zwaar vallen. In de tweede helft van 2014 ziet uw financiële positie er rooskleurig uit. Dat is toch iets om naar uit te kijken!

Familie&vrije tijd: U bent een familiedier en dat blijft zo. In de lente heeft u veel werk in of om het huis. Misschien gaat u verbouwen en zit u een tijdje in de troep. Geduld is een schone zaak!

Nu populair
Actueel
Meest gelezen