horoscoop kreeft
22 juni - 22 juli

Jaarhoroscoop Kreeft

Liefde & vriendschap: Vooral in de  tweede helft van 2015 heeft u meer  contact met de mensen om u heen. Misschien trekt het mooie weer u meer naar buiten waar u graag een praatje maakt met de buurvrouw of zomaar iemand op straat. En hier kunnen heel boeiende contacten uit ontstaan. Een feestje dus, deze spontane ontmoetingen. En een mooie aanvulling op uw trouwe relaties en vriendschappen.

Werk & geld: U heeft vorig jaar een flinke financiële buffer gelegd. Ook dit jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over geld. De andere kant is dat u er hard voor werkt om uw geldsituatie ook zo te houden. Dat kan u dit jaar weleens een beetje opbreken. U heeft misschien het gevoel dat alles op uw schouders terechtkomt. 2015 gaat dan ook over grenzen stellen en nog efficiënter werken. Kijk dus kritisch naar uw werkzaamheden.

Familie & vrije tijd: U bent een gezelligheidsdier en uw voorkeur gaat doorgaans uit naar het comfort van uw eigen huis. Dit jaar is dat anders. U gaat wat vaker weg met uw gezin of samen met uw man, een weekendje in een huisje of een stedentrip.

11.0 °C
ZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 467.32
+ / - -0.47%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Jochie ondersteboven van schuifdeur
Kinderen ontdekken elke dag weer iets nieuws. Voor deze jongen ging er een wereld open toen hij de...