horoscoop weegschaal
24 sept - 23 okt

Jaarhoroscoop Weegschaal

Liefde & vriendschap: U heeft behoefte aan diepgaande gesprekken met mensen die u vertrouwt. En gelukkig heeft u hier veel van in uw omgeving. Daarnaast breidt uw vriendenkring zich uit. U hebt het er maar druk mee! Uw man sputtert dat hij aandacht tekort komt en dat kan in het begin van het jaar tot een conflict leiden. Dit is nodig om de verhoudingen weer even op scherp te stellen. Komt goed!

Werk & geld: U voelt zich het prettigst in een team. U hoeft dit jaar namelijk niet zo nodig op te vallen. U geniet ervan als alle neuzen dezelfde kant op staan en u zich op een gezamenlijk doel stort. Toch bent u niet op alle gebieden vol zelfvertrouwen. Het kan zo maar zijn dat u tijdens vergaderingen uw mond niet durft open te doen of dat uw ideeën op weerstand stuiten. Probeer te achterhalen waar dit in zit.

Familie & vrije tijd: U heeft een goede werk-privébalans en, misschien nog belangrijker, u bent redelijk tevreden met uzelf. Uw naaste omgeving voelt dit aan  en is eerder geneigd om met problemen bij u te komen. Zie dit als een compliment.

9.9 °C
ZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 468.26
+ / - -0.27%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Jochie ondersteboven van schuifdeur
Kinderen ontdekken elke dag weer iets nieuws. Voor deze jongen ging er een wereld open toen hij de...