horoscoop stier
21 apr - 21 mei

Jaarhoroscoop Stier

Liefde & vriendschap: U trekt u zich in 2015 wat vaker terug uit het sociale verkeer. Maar niet zonder reden. U bent bezig met een grote innerlijke schoonmaak en doet uw best om lastige ervaringen een plek te geven. Zeker, u heeft uw relaties nog steeds nodig als klankbord en om te spiegelen. Maar dat hoeft elkaar ook niet te bijten. Uw man of een trouwe vriendin is zelfs een enorme steun voor u. Zorg dit jaar voor een minder volle agenda zodat u uzelf wat meer ruimte geeft.

Werk & geld: Financieel moet u toch een beetje oppassen dit jaar. U denkt recht te hebben op geld, zoals een uitkering of hypotheek, maar komt van een koude kermis thuis. Ook erfenissen zijn een bron van irritatie en toestanden. Houd in uw achterhoofd dat u dit jaar niet op financiële steun van anderen hoeft te rekenen. Zorg dus dat uw eigen zaakjes op orde zijn.

Familie & vrije tijd: Net als vorig jaar neemt uw gezin en familie een aanzienlijke plek in. Uw familie breidt zich uit met kersverse nichtjes of neefjes of u besluit om uw eigen gezin te laten groeien door een huisdier te nemen. Uw kinderen zullen een gat in de lucht springen!

4.7 °C
Z4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 469.72
+ / - -0.53%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Meisje wil absoluut geen broertje
Na twee broertjes vindt dit meisje het wel eens tijd worden voor een zusje. Maar dat zit er niet...