horoscoop boogschutter
23 nov - 21 dec

Jaarhoroscoop Boogschutter

Liefde & vriendschap: U bent filosofisch aangelegd en hebt enorme behoefte om hier op een bepaald niveau over te praten. Daarnaast bent u zich steeds bewuster van wie u bent en wat u wilt. U gaat daarom vooral met mensen om die graag met u de diepte in gaan. Soms kan dat in relaties een tijdelijke afstand geven, maar niet iets om u echt druk over te maken.

Werk & geld: Vooral in de tweede helft van het jaar bent u bezig met wat er gedaan moet worden. U voelt de werkdruk stijgen en allerlei verplichtingen houden u bezig. Dit is niet alleen maar kommer en kwel,  u krijgt ook veel kansen om op uw werk door te groeien. U bent ambitieus en een harde werker. Uw financiële positie komt hierdoor in een rustiger vaarwater.

Familie & vrije tijd: Als het even kan, pakt u uw koffers en gaat u met het hele gezin op vakantie. U snakt naar vrijheid en trekt het liefst naar de bergen om daar de frisse lucht op te snuiven. Vooral in augustus is dit het geval. Pak die kans, want na die tijd vraagt uw werk uw aandacht en blijven er minder vrije uurtjes over voor uw gezin.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Hulp komt soms uit onverwachte hoek
Boodschappen doen is soms niet onze favoriete bezigheid. Daarom kunnen we wel wat hulp gebruiken!...