horoscoop waterman
21 jan - 19 feb

Jaarhoroscoop Waterman

Liefde&vriendschap: Ook al bent u in de eerste helft van 2014 meer met andere dingen bezig dan met uw man, over uw relatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Vanaf half juli hebt u meer tijd voor elkaar, en daar wordt grif gebruik van gemaakt. Even weg zonder de kinderen geeft een enorme oppepper. Uw vriendinnen ziet u eigenlijk te weinig. In de tweede helft van het jaar probeert u extra tijd voor ze vrij te maken.

Werk&geld: U heeft zo veel te doen dat het u soms boven het hoofd groeit. Toch zitten er kansen bij die u niet zou moeten laten schieten. Ze geven u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een eigen zaak uit te breiden of nog verder te komen op de carrièreladder. Als u daar tenminste oren naar heeft. Een fijne bijkomstigheid is dat hiermee ook uw banksaldo toeneemt.

Familie&vrije tijd: Dit jaar bent u vooral met uw gezondheid bezig. U gaat beter eten en bent niet bang om ook eens te experimenteren. Automatisch neemt u uw gezin daarin mee. Maar of zij nu zo blij zijn met oergezonde sapjes en vegetarische gerechten?

Nu populair
Actueel
Meest gelezen