horoscoop waterman
21 jan - 19 feb

Jaarhoroscoop Waterman

Liefde&vriendschap: Ook al bent u in de eerste helft van 2014 meer met andere dingen bezig dan met uw man, over uw relatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Vanaf half juli hebt u meer tijd voor elkaar, en daar wordt grif gebruik van gemaakt. Even weg zonder de kinderen geeft een enorme oppepper. Uw vriendinnen ziet u eigenlijk te weinig. In de tweede helft van het jaar probeert u extra tijd voor ze vrij te maken.

Werk&geld: U heeft zo veel te doen dat het u soms boven het hoofd groeit. Toch zitten er kansen bij die u niet zou moeten laten schieten. Ze geven u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een eigen zaak uit te breiden of nog verder te komen op de carrièreladder. Als u daar tenminste oren naar heeft. Een fijne bijkomstigheid is dat hiermee ook uw banksaldo toeneemt.

Familie&vrije tijd: Dit jaar bent u vooral met uw gezondheid bezig. U gaat beter eten en bent niet bang om ook eens te experimenteren. Automatisch neemt u uw gezin daarin mee. Maar of zij nu zo blij zijn met oergezonde sapjes en vegetarische gerechten?

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Vraag nooit hoeveel bedpartners ze...
Vraag jij wel eens hoeveel bedpartners je nieuwe liefde heeft gehad? Misschien wil je dat eigenlijk...