horoscoop vissen
20 feb - 20 mrt

Jaarhoroscoop Vissen

Liefde & vriendschap: Pas in de tweede helft van het jaar heeft u weer oog voor uw vriendinnen. Gelukkig kennen uw vriendinnen u langer dan vandaag, dus als het goed is laten ze u even uw gang gaan. Nodig ze eind van de zomer uit voor een uitgebreid, bourgondisch diner. Dat wordt gegarandeerd een succes! Ook voor de liefde heeft u pas weer  aandacht in de tweede helft van het  jaar. Dat is prima, maar maak er dan ook echt werk van!

Werk & geld: Uw carrière staat bovenaan uw prioriteitenlijstje dit jaar en dat is niet voor niets. U bent mogelijk op een leeftijd dat u flink wat werkervaring op uw naam heeft staan. Daardoor weet u waar uw sterke punten liggen. Dit jaar plukt u hier de vruchten van, vooral in de eerste helft van jaar. U hoeft weinig moeite te doen om te bereiken wat u voor ogen heeft. Ook als dat een carrièreswitch is.

Familie & vrije tijd: In het voorjaar breekt er een fijne tijd aan met uw gezin. U maakt het thuis gezellig door voor uw gezin te koken en gezonde recepten uit te proberen. Ook al is uw carrière belangrijk dit jaar, u vindt het stiekem best fijn om even voor huisvrouw te spelen.

9.9 °C
ZW1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 442.08
+ / - +0.34%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
`Kim Kardashian lijkt op een beer!`
Een groep acht- tot twaalfjarigen geven commentaar op de meest bijzondere creaties die te zien...