horoscoop vissen
20 feb - 20 mrt

Jaarhoroscoop Vissen

Liefde & vriendschap: Pas in de tweede helft van het jaar heeft u weer oog voor uw vriendinnen. Gelukkig kennen uw vriendinnen u langer dan vandaag, dus als het goed is laten ze u even uw gang gaan. Nodig ze eind van de zomer uit voor een uitgebreid, bourgondisch diner. Dat wordt gegarandeerd een succes! Ook voor de liefde heeft u pas weer  aandacht in de tweede helft van het  jaar. Dat is prima, maar maak er dan ook echt werk van!

Werk & geld: Uw carrière staat bovenaan uw prioriteitenlijstje dit jaar en dat is niet voor niets. U bent mogelijk op een leeftijd dat u flink wat werkervaring op uw naam heeft staan. Daardoor weet u waar uw sterke punten liggen. Dit jaar plukt u hier de vruchten van, vooral in de eerste helft van jaar. U hoeft weinig moeite te doen om te bereiken wat u voor ogen heeft. Ook als dat een carrièreswitch is.

Familie & vrije tijd: In het voorjaar breekt er een fijne tijd aan met uw gezin. U maakt het thuis gezellig door voor uw gezin te koken en gezonde recepten uit te proberen. Ook al is uw carrière belangrijk dit jaar, u vindt het stiekem best fijn om even voor huisvrouw te spelen.

En dan verschijnt Ed Sheeran...
De eerste dans is altijd een ontroerend moment. Al hield bij Kya en Matt bijna niemand het droog op...