horoscoop steenbok
22 dec - 20 jan

Jaarhoroscoop Steenbok

Liefde&vriendschap: Bent u single? Dan ontmoet u de liefde van uw leven. Bezette Steenbokken voelen zich erg tevreden in hun relatie. Een topjaar voor de liefde. U voelt zich gelukkig omdat alles vanzelf gaat en er weinig ‘toestanden’ zijn in uw relatie. U maakt grootse plannen, want samen een doel bereiken geeft een goed gevoel. U heeft de afgelopen jaren misschien wat vriendschappen verloren, maar er ook een paar trouwe vriendinnen voor teruggekregen. En daar bent u best tevreden mee.

Werk&geld: U bent meer geïnteresseerd in menselijke interactie dan in commerciële of zakelijke doelen. Een hele verandering voor de ambitieuze Steenbok. Niet dat u nooit interesse in collega’s heeft gehad maar u komt er nu achter dat samenwerking veel oplevert en dat het nog leuk is ook. Als u de lat wat minder hoog legt, staat u mogelijk versteld van de mensen om u heen. In de tweede helft van het jaar haalt u financieel gezien een grote vis binnen.

Familie&vrije tijd: Mogelijk wordt u door familieomstandigheden gedwongen om vaste gewoonten los te laten. En dat is best goed voor u. Vertrouw op uw man en familie, zij kennen u het beste.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen