horoscoop schorpioen
24 okt - 22 nov

Jaarhoroscoop Schorpioen

Liefde&vriendschap: Dit jaar heeft u het gevoel dat u zich emotioneel afhankelijk van uw partner opstelt. Ook bent u romantischer dan anders. Toch hoeft u niet kunstmatig afstand te nemen. Accepteer dat relaties in golven gaan; soms doet u een stap naar elkaar toe, soms is er wat meer ruimte. Over uw vriendschappen heeft u niets te klagen.

Werk&geld: U bent erg ambitieus en dat komt voort uit een behoefte om te laten zien wie u bent. U merkt dat anderen u als een autoriteit zien, ook al voelt u zich van binnen soms onzeker. Het wordt in ieder geval een goed carrièrejaar. U krijgt volop kansen omdat u er 100% voor gaat. Uw financiële positie is daarom ook uitstekend.

Familie&vrije tijd: In de eerste helft van het jaar bent u eigenlijk te druk om extra aandacht te besteden aan gezin of familie. Maar dat haalt u gelukkig in de tweede helft ruimschoots in. In uw vrije tijd heeft u weinig zin in activiteiten. Samen met uw kinderen of man lekker op de bank luieren maakt dat u helemaal bijkomt.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Hoe kun je een aanzoek vermijden?
Eerst brengt hij een bezoekje aan een juwelier en twijfelt hij welke verlovingsring hij voor zijn...