horoscoop schorpioen
24 okt - 22 nov

Jaarhoroscoop Schorpioen

Liefde&vriendschap: Dit jaar heeft u het gevoel dat u zich emotioneel afhankelijk van uw partner opstelt. Ook bent u romantischer dan anders. Toch hoeft u niet kunstmatig afstand te nemen. Accepteer dat relaties in golven gaan; soms doet u een stap naar elkaar toe, soms is er wat meer ruimte. Over uw vriendschappen heeft u niets te klagen.

Werk&geld: U bent erg ambitieus en dat komt voort uit een behoefte om te laten zien wie u bent. U merkt dat anderen u als een autoriteit zien, ook al voelt u zich van binnen soms onzeker. Het wordt in ieder geval een goed carrièrejaar. U krijgt volop kansen omdat u er 100% voor gaat. Uw financiële positie is daarom ook uitstekend.

Familie&vrije tijd: In de eerste helft van het jaar bent u eigenlijk te druk om extra aandacht te besteden aan gezin of familie. Maar dat haalt u gelukkig in de tweede helft ruimschoots in. In uw vrije tijd heeft u weinig zin in activiteiten. Samen met uw kinderen of man lekker op de bank luieren maakt dat u helemaal bijkomt.

Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Jochie compleet over zijn toeren...
Soms ben je zo dol op iets dat je compleet van de kaart bent als iemand het van je afpakt. Zo ook...