Praat mee

Foto's van winkeldief op Facebook?

0 Magazine | 27 feb 2015, 07:24

Keer op keer was de modezaak van Alice Zegerius doelwit van inbraken en winkeldieven. Toen op een nacht de hele zaak werd leeggeroofd, kon zij beelden krijgen via een winkel uit de buurt. Helaas mocht zij de beelden niet gebruiken wegens privacy. De daders zijn nog altijd niet gepakt.

Foto's van winkeldief op Facebook?
Magazine | 27 feb 2015, 07:22

Oma verklapt beautygeheim

Drie generaties en alle drie mooi. Ligt dat aan de genen of staan ze gewoon urenlang voor de spiegel? Oma Marianne vertelt over het...
 
Zelfmaakmode | 27 feb 2015, 07:23

Haak deze hippe tas nu zelf

Je hebt nooit genoeg tassen. En deze vrolijke en kleurrijke tas mag absoluut niet missen. En het leuke is: je kunt hem nu helemaal...
 
Magazine | 27 feb 2015, 07:21

Meer weten over de dames Bles

In het interview met de meiden kon je al veel lezen over ze. Maar zo nieuwsgierig als wij zijn, wilden wij nog wat meer weten. Zo...
 

Download de breipatronen

Aan de slag met truitjes en topjes

Kun je niet dat ene vest in de juiste kleur vinden? Brei dan zelf een van deze mooie voorjaarstruitjes, topjes en vestjes. Kies je favoriete kleuren en garens en ga aan de slag!
Magazine | 20 feb 2015, 06:30
 
 

Nog een kans op date met Sergio of Frank!

Met de technologie van vandaag kan het nog wel eens gebeuren dat er iets fout gaat. Helaas hebben Frank en Sergio hun aanmeldingen nooit kunnen zien, want het systeem heeft alle aanmeldingen verwijderd. Gelukkig kun je je nog een keer aanmelden voor een date met een van deze leuke mannen!
Man zoekt vrouw | 24 feb 2015, 15:38
 
 

Oproep

Mam, vertel eens over jezelf

Elma van Vliet (41) bedacht tien jaar geleden het invulboek Mam, vertel eens. Inmiddels is het boek er in divers varianten. In april verschijnt een nieuwe uitgave van het boek. 
Magazine | 27 feb 2015, 06:32
 
 

Column Daphne

Instagram

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over haar social media gedrag.
0
 

Column Bert

Modekalifaat

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
0
 

Column Jeffrey Wijnberg

Onbewust asociaal

Niemand zal zichzelf als asociaal typeren. Asociaal gedrag wordt altijd toegeschreven aan anderen. En toch zult u er aan moeten...
 

'Winkeldiefstal? Vechten tegen de bierkaai!'

Keer op keer was haar modezaak doelwit van inbraken en winkeldieven. Toen op een nacht de hele zaak werd leeggeroofd, stortte eigenaresse Alice Zegerius (51) volledig in.
Magazine | 27 feb 2015, 07:25
 
 

Zusjes in de mode

Zusjes Danie (37) en Chantal Bles (29, gestreepte blouse) hebben allebei naam gemaakt als modestylist met elk een rijtje BN’ers op hun cv. Niet zo gek met zo’n familieachtergrond...
Magazine | 27 feb 2015, 07:23
 
 

'Rob, krijg ik een sticker?'

Een hond, kat, konijn, valkparkiet, drie pubers en een 17e eeuws huis waar altijd wordt verbouwd. Met angst en vreze ziet journalist Marjolein Hurkmans het bezoek van hygiënecontroleur Rob Geus tegemoet.
Magazine | 20 feb 2015, 07:26
 
 

'Ik hou van het onverwachte'

Gasten van Koffietijdmoeten zich thuis voelen, vindt Pernille La Lau (43). Maar hoe gaat het er in haar eigen huishouden aan toe? We legden de presentatrice een aantal prikkelende spreekwoorden voor.
Magazine | 20 feb 2015, 07:25
 
 

Zo doe je de was goed

Wassen is niet altijd even gemakkelijk! Denk aan wassen met chloor in plaats van wasmiddel, truitjes die tot kabouterformaat zijn gekrompen en vergrauwde bh's. Wassen blijft een kunst op zich. Wij hebben een aantal tips verzameld.
Magazine | 20 feb 2015, 06:30
 
 

Warme voeten met deze zelfgebreide sokken

Wat zijn jullie creatief! In het magazine van week 5 stond een doe het zelf over het breien van sokken. Met deze sokken kun je de lange staart van de winter nog warmpjes uitzitten. Bekijk hier enkele sokken die julllie hebben ingestuurd via Pinterest.
Magazine | 16 feb 2015, 12:01
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Zo vader, zo zoon
Als je een baby één ding niet hoeft te leren, dan is het wel huilen. Dit jongetje heeft dan ook...