Doe je met ons mee?

Ga met ons de uitdaging aan!

Lekker in je vel-challenge | 27 nov 2015, 07:46

Je hoofd staat vast nog niet naar goede voornemens. Begrijpelijk, met alle kerstkransjes en oliebollen nog in het vooruitzicht. En toch roepen we je op vanaf januari mee te doen aan de Lekker-in-je-vel-challenge! Schrijf je nu gratis in!

challenge
Opgebiecht | 27 nov 2015, 07:36

Opgebiecht

‘Ze zijn hun vader kwijt’

Vorig jaar rond deze tijd waren we nog een gelukkig gezin. We hadden zo’n zin om naar het huisje te gaan dat we standaard met vrienden...
 
Magazine | 26 nov 2015, 08:55

Wat staat er deze week in VROUW magazine?

'Ik wil Menno laten voortleven'

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Sandra...
 
Acties | 27 nov 2015, 07:43

Winactie

Winnen: Breiboek Club Geluk

VROUW geeft 10 exemplaren weg van het boek Club Geluk (en het geheim van de gebreide ham).
 

Open brief

Ik hoop dat je jezelf weer terugvindt

Vandaag lees je in VROUW magazine het verhaal van Anja Baumhor, de moeder van de 21-jarige verslaafde Jordy. VROUW stagiaire Janouk Vermaas groeide op met haar buurjongetje Jordy en volgde zijn verhaal met verbazing.
2 Magazine | 20 nov 2015, 08:30
 
 

Praat mee

Nicole Buch: 'Mijn verdriet om Menno slijt niet'

Je hebt het vast wel eens gehoord als er iemand is overleden: het verdriet slijt met de jaren. Goed bedoeld, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Iemand verliezen van wie je houdt, kan een heel diep gat achterlaten. Nicole Buch weet er alles van.
53 Magazine | 27 nov 2015, 07:47
 
 

Magazine

Onthoud dit en je feestdagen worden top

Ze komen er weer in rap tempo aan, de feestdagen. Maar hoe zorg je dat je niets vergeet in deze drukke decembermaand? Met deze tips helpen we je op weg.
0 Magazine | 27 nov 2015, 07:56
 
 

Column Daphne

Pakjesavond

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze week heeft ze het over het oeverloze Zwarte Pieten-debat.
0
 

Column Bert

Er is nog hoop

De columns van de volgende VROUW editie kun je alvast lezen op onze website! Deze week heeft Bert het over zijn mooiste...
0
 

Column Sandra

Kriebels

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar hectische leven. Deze week heeft ze het over haar...
0
 

Wat staat er deze week in VROUW magazine?

'Mijn verslaafde zoon leeft op straat'

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Sandra Schuurhof, Daphne Deckers en Bert Dijkstra. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine week 48 terugleest.
2 Magazine | 19 nov 2015, 08:37
 
 

Oproep

Je man in de metamorfose?

Heb jij de liefste en leukste man van de wereld, maar ben je minder blij met zijn kledingkeuze en afkeer voor de kapper? Dit is je kans om jouw kikker om te toveren in een prins! Wij zorgen er voor dat  die oude slobbertrui plaats maakt voor een moderne outfit.
6 Magazine | 23 nov 2015, 14:30
 
 

Recept van de dag

Huisgemaakte frieten

Niets zo lekker als met het bord op schoot naar een mooie televisieserie kijken. En daarbij denken we even niet aan de calorieën.
6 Culinair | 26 nov 2015, 07:27
 
 

Magazine

Van deze acteurs krijgen we nooit genoeg…

In de loop der jaren zijn er al heel wat knappe acteurs voorbij gekomen in onze favoriete tv-series. Van Patrick Dempsey tot onze ‘eigen’ Nederlandse Michiel Huisman. Dit zijn een paar knappe acteurs waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen.
1 Magazine | 20 nov 2015, 07:38
 
 

Praat mee

Papa en mama zijn strippers

Een paaldanseres die een relatie heeft met een stripper, die zullen vast een wild leven hebben! Maar dat blijkt mee te vallen. In het dagelijks leven zijn Michele Brauns (32) en Kevin Talle (34) vooral ouders van hun 1-jarige dochter Zoë.
51 Magazine | 13 nov 2015, 07:33
 
 

Recept van de dag

Homemade hot wings

Niets zo lekker als met het bord op schoot naar een mooie televisieserie kijken. En daarbij denken we even niet aan de calorieën.
1 Culinair | 25 nov 2015, 07:27
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Jochie claimt al het speelgoed
Dit jochie is met zijn vader uit winkelen en wijst vanuit de boodschappenkar aan wat allemaal...