Zoeken
  Zoeken met  
12.3 °C
ONO2
 
files 114
82 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Praat mee

Nog altijd bij elkaar

17 Magazine | 18 apr  06:30

Relaties vallen bij bosjes. Eenmaal weer vrijgezel storten vriendinnen, collega’s en buren zich massaal op de datingmarkt. Met alle spannende anekdotes van dien. Redacteur Marjolein, al 27 jaar samen met haar man, wordt er onrustig van.

Nog altijd bij elkaar
Magazine | 18 apr  06:30

'Onze zoon had gewoon moeten leven'

Tialda Otter maakte maar liefst drie keer een vroeggeboorte mee, waarbij twee kindjes het helaas niet redden. Nu zijn zij en vriend...
 
Magazine | 18 apr  06:30

Groen en geel tegen de reling

Meevaren met zeilster Carolijn Brouwer op Lanzarote? Redacteur Hanna Gillissen zag het al helemaal voor zich. Een blauwe lucht, een...
 
Magazine | 18 apr  06:30

Waar knappen Lies en Fedja op af?

In VROUW magazine 17 kun je het complete interview met Lies Visschedijk en Fedja Huêt lezen. Speciaal voor onze site gaven ze onder...
 

Even voorstellen!

De 7 BlogSterren van VROUW

Daar zijn ze dan: onze 7 gloednieuwe BlogSterren die allen een ingrijpende verandering meemaken in hun leven. Van talloze pogingen om zwanger te worden tot het overwinnen van borstkanker. Van het uitlopen van de Santiago de Compostella tot het verwerken van de dood van een kind. Elke dag lees je op VROUW.nl over hun avonturen, met een lach en een traan. We stellen ze even voor. Lees je mee?
Blogsterren | 04 apr  11:42
 
 

‘Mijn zoon was drugsverslaafd’

De moederliefde van Marga Runderkamp (52) uit Volendam kent geen grenzen. Maar liefst tien jaar lang was haar zoon Klaas (nu 29) verslaafd aan cocaïne. Elke keer als hij thuiskwam – agressief, somber of doodziek – ving zij hem op. Samen proberen ze nu de draad van hun leven weer op te pakken.
0 Magazine | 11 apr  06:30
 
 

Wie zijn de favoriete artiesten van Jan en Anny?

In VROUW magazine 16 zijn Jan Keizer en Anny Schilder uitgebreid aan het woord over hun leven. Speciaal voor VROUW.nl beantwoordden ze nog een paar extra vragen.
Magazine | 11 apr  06:30
 
 

Ontdek Je Plekje… met 3JS

Tijdens het maken van ons Volendamse themanummer hebben we ons kostelijk vermaakt in het dorp (en heerlijk gegeten!). Maar wat zijn de favoriete plekken van echte Volendammers? Dat vroegen we de band 3JS en hier zijn hun toeristische tips.
Magazine | 11 apr  06:30
 
 

Column Anousha Nzume

Míjn zoon

'Niet alleen nature maar ook nurture bepaalt wie je bent'
 

Column Bert

Sylvia’s ballen

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
 

column Sandra

Smerig

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze keer heeft ze het over haar paffende...
 

Smaakmakers: Kip in een eierjas

Elke week geven lezeressen van VROUW smakelijke tips aan ons. Deze week: kip in een eierjas.
0 Magazine | 18 apr  06:30
 
 

Een ei op een culinaire manier

Met Pasen slaan we massaal eieren in om te koken en te versieren, maar hoe bereid je zo'n ei op een echte culinaire manier? We hebben een aantal recepten op een rijtje gezet.
Magazine | 18 apr  06:30
 
 

Dilemma

Verplicht 2 jaar borstvoeding!

In de rubriek Dilemma schotelen we elke week een stelling voor aan deskundigen. Ook zijn we benieuwd naar jouw mening. Deze week is het dilemma: ieder kind heeft recht op twee jaar borstvoeding.
35 Magazine | 11 apr  06:30
 
 

Chic voor weinig

Je laten beknotten door de crisis? Helemaal niet nodig. Met wat bollen wol breit u zelf de prachtigste kleding. En zeg nou zelf: deze klassiekers zien er toch super stijlvol uit?
Magazine | 14 mrt  06:30
 
 

Inburgeren met vijf 'jassen'

VROUW magazine staat deze week helemaal in het teken van Volendam. Verslaggeefster Marjolein deed een heuse inburgeringcursus met een groepje Rotterdamse vriendinnen. We kunnen het ons helemaal voorstellen dat u nu ook enorm veel zin krijgt in een uitstapje naar het leukste stadje aan het IJsselmeer. Wilt u net zo’n dag meemaken als Marjolein met de Rotterdamse vriendinnen, klik dan hier voor een speciale korting op het arrangement.
Magazine | 11 apr  06:30
 
 

VROUW quiz

Welk huidtype heb ik?

Het wordt warmer en we genieten steeds meer van de lente en het zonnetje. Ook weer tijd om in te smeren dus! Maar wel huidtype heb je eigenlijk? Doe hier de test!
Uiterlijke verzorging | 04 apr  06:30
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen