Praat mee

'Ik kwam jarenlang mijn huis niet uit'

3 Magazine | 31 okt 2014, 07:00

Nederlanders behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld, toch slikt bijna 1 miljoen mensen antidepressiva. Zo ook de 33-jarige Scarlet Hemkes. Pillen gaven haar leven weer kleur. Tot ze na acht jaar slikken vanwege haar kinderwens wilde stoppen en het wondermiddel zwaar verslavend bleek te zijn. ‘Ik voelde me depressiever dan ooit.’

'Ik kwam jarenlang mijn huis niet uit'
Magazine | 31 okt 2014, 07:00

'Ik kwam jarenlang mijn huis niet uit'

Nederlanders behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld, toch slikt bijna 1 miljoen mensen antidepressiva. Zo ook de 33-jarige...
 
Magazine | 31 okt 2014, 07:00

'Ik bruis weer van de energie'

Fabienne de Vries (40) heeft een bewogen tijd achter de rug. Ze overwon borstkanker, zag haar kinderwens in vervulling gaan, maar...
 
Magazine | 31 okt 2014, 07:00

Wil je met me ruilen?

De een heeft geen kinderen en geniet van haar vrije leventje, de ander heeft er twee - en een man - en denkt soms verlangend terug aan...
 

Winactie

Zondigen tot je een ons weegt

Ze heeft niks met knabbelen op blaadjes groenvoer, is tegen loodzware diëten en weet uit eigen ervaring dat het allerbeste dieet geen dieet is: onze voedingsdeskundige Carina Noordervliet. In haar gloednieuwe boek 'Zondigen tot je een ons weegt' leert ze ons wat je allemaal wel mag eten in plaats van wat je niet mag. Klinkt ons als muziek in de oren! Of beter: als cupcakes in je mond... Wij geven 5 exemplaren weg!
Acties | 31 okt 2014, 15:24
 
 

Wol wassen kan niet? Kan wel!

Het klinkt altijd een beetje gevaarlijk: wol wassen. ‘Dat kan toch niet?’ zegt men regelmatig, maar gelukkig kan het wel. Er zijn talloze tips die ervoor zorgen dat de wollen kleding mooi blijft. We hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.
Magazine | 31 okt 2014, 07:00
 
 

Download de breipatronen

Knuffelmode

Een stoer vest, een lief jurkje of een zachte, warme trui voor je (klein)kind? Met deze leuke voorbeelden maak je het gewoon zelf. Laat je inspireren en klem in de pennen!
Magazine | 31 okt 2014, 07:00
 
 

Heerlijk het is weer herfst

Ziet u op tegen de herfst? Baalt u ervan dat de dagen weer korter worden en de nachten langer? VROUW-redacteur Marjolein niet. Die wordt alleen maar blij van de vallende blaadjes. Waarom ze dit seizoen zo leuk vindt? Tja…
0 Magazine | 31 okt 2014, 07:00
 
 

Meer over Fabienne de Vries

Wat zou Fabienne de Vries tegen God zeggen als die bestond en waar knapt zij op af bij een man? Dat en meer lees je hier!
0 Magazine | 31 okt 2014, 07:00
 
 

Winactie

Win het boek 'De Kinderhater'

Guido den Aantrekker (48), roddeljournalist, schreef de autobiografische roman 'De Kinderhater': een meedogenloze journalist, 'allergisch' voor een gezapig leven, valt voor een vrouw die al moeder is. Als zij onverwacht zwanger raakt, beseft-ie dat hij wel degelijk vader wil worden. Maar dan verliezen ze het kindje.
Acties | 31 okt 2014, 07:00
 
 

Winactie

Win het boek 'Buskruit met peuters'

'Dat doet-ie anders nooit,' is een herkenbare uitspraak voor moeders met peuters. Om hen door deze uitdagende fase heen te helpen, schreven Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff en Marieke Wigmans-Bremers (goed voor in totaal negen kinderen!) het boek 'Buskruit met peuters'.
Acties | 31 okt 2014, 07:00
 
 

VROUW magazine 4

Meer over Jeroen van der Boom

Wat zou Jeroen van der Boom tegen God zeggen als die bestond en waar knapt hij op af bij een vrouw? Dat en meer lees je hier!
0 Magazine | 24 okt 2014, 07:00
 
 

Beauty | Nagels

Halloween nail art for dummies

Het is vandaag  Halloween en misschien heb jij nog wel een eng feestje of spannende halloween viering op de planning? Dan moet je natuurlijk jouw nagels ook een halloween touch geven! Als je op Pinterest kijkt zie je de meest geweldige nail art voorbeelden, maar wat als je (net als ik) niet zo handig bent in het aanbrengen van nail art? Dan kun je gaan voor halloween nailart voor dummies, zeer simpele designs die er binnen een paar minuten of zitten.
Beautyexpert | 30 okt 2013, 16:01
 
 

Make-up advies | Halloween

Make-up voor Halloween: heksenogen maken

Leuk hoor, al die aandacht voor Halloween-outfits, maar hoe zit het met de make-up? Redacteur Hanna Gillissen weet precies hoe je de perfecte Halloween make-up aanbrengt. Stap voor stap legt ze uit hoe je heksenogen maakt, zodat je iedereen om je heen betovert.
Uiterlijke verzorging | 25 okt 2013, 06:30
 
 
Magazine | 31 okt 2014, 07:00

Column Daphne

Knus

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over Hollandse knusheid.
 
Magazine | 31 okt 2014, 07:00

Column Bert

Zuurpruimen

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
 

Column Sandra

Afzetlint

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar hectische leven. Deze keer heeft ze het over de babykamer.
0
 

Eet maar normaal challenge: tip 3

Wat is jouw voedingsvalkuil?

Op zondagavond heb je het je voorgenomen: vanaf morgen ga ik niet meer zondigen. En áls ik dan zondig, dan neem ik één bakje chips en daarna gaat die zak weer dicht, denk je nog. Maar dan komt de maandagavond: je zit op de bank met een lege zak chips naast je en een schuldgevoel van hier tot Tokyo. Herkenbaar?
Gezonde voeding | 22 okt 2014, 08:12
 
 

Test

Hoe brandveilig is mijn huis?

In VROUW lees je het verhaal van een 40-jarige vrouw die bijna overleed door koolmonoxide. Maar hoe veilig is het eigenlijk in je eigen huis? Doe de test!
Magazine | 24 okt 2014, 07:00
 
 

VROUW magazine 43

Win het boek 'En Passant' van Esther Kreukniet.

En Passant is het vierde boek van thrillerschrijfster Esther Kreukniet (45). Ze heeft een relatie met Arthur en woont met zoon Bo (14) in Oostvoorne.
Magazine | 17 okt 2014, 07:54
 
 

'Kankervrij, maar toch doodziek'

Corrie Monster (44), moeder van Jacco (19) en Lizette (16) en partner van Gerrie (52), onderging in 2007 een borstamputatie. Ze koos voor een reconstructie, maar dat het implantaat haar zoveel ellende zou bezorgen, had ze niet voorzien…
13 Magazine | 10 okt 2014, 07:22
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen

Nu populair op VROUW