Doe je met ons mee?

Ga met ons de uitdaging aan!

Lekker in je vel-challenge | 27 nov 2015, 07:46

Je hoofd staat vast nog niet naar goede voornemens. Begrijpelijk, met alle kerstkransjes en oliebollen nog in het vooruitzicht. En toch roepen we je op vanaf januari mee te doen aan de Lekker-in-je-vel-challenge! Schrijf je nu gratis in!

challenge
Magazine | 06 dec 2015, 09:11

Magazine

De ultieme zondagochtend van Monique Smit

Monique Smit (26) is bekend als zangeres en presentatrice. Haar nieuwe CD Sinterklaas in het land is nu uit. VROUW vroeg haar naar...
 
Magazine | 04 dec 2015, 10:19

Rectificatie

Oeps, foutje!

Tot ons grote spijt zijn er in het VROUW Magazine van week 50 twee foto's verwisseld. Het gaat om de reportage 'Mijn mooiste cadeau?...
 
Magazine | 04 dec 2015, 07:33

Magazine

'Gelukkig kreeg ik alleen bestraling'

In mei ontdekte Sonja Moal (41) een knobbeltje in haar borst, het bleek kwaadaardig. Ze werd bestraald en viel behoorlijk af.
 

Recept van de dag

Energierepen

Gezonde snacks maken? Met deze recepten komt dat wel goed. Vandaag lees je hoe je zelf energierepen kunt maken. Ook handig om mee te nemen!
2 Culinair | 07 dec 2015, 07:33
 
 

Opvoedadvies

Hoe houd je pakjesavond gezellig?

Het heerlijk avondje is gekomen en iedereen is gespannen en benieuwd wat de Sint dit jaar zal schenken. Maar al snel verandert de gezellige sfeer in de huiskamer omdat de kinderen zo ‘oververhit’ raken van de spanning dat de avond eindigt in ruzie en gehuil. Hoe voorkom je dit en wat is de beste manier om je sinterklaasavond te vieren met je kinderen?
7 Opvoedingadvies | 03 dec 2015, 12:33
 
 

Wat staat er deze week in VROUW magazine?

'Roze wolk? Die ken ik niet'

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Sandra Schuurhof, Daphne Deckers en Bert Dijkstra. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine week 50 terugleest.
0 Magazine | 03 dec 2015, 09:30
 
 

Opgebiecht

'Spijt van mijn foute surprise'

Ik was op vakantie toen ik Mark ontmoette (zo noem ik hem maar even). Een heerlijke gespierde man en erg charmant. Ik dacht dat hij single was, dus ik deed mijn uiterste best om hem in mijn bed te krijgen − en dat lukte.
91 Opgebiecht | 04 dec 2015, 07:06
 
 

Column Daphne

Receptenblind

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze week heeft ze het over het oeverloze Zwarte Pieten-debat.
0
 

Column Bert

Wil, Willem en Bert

De columns van de volgende VROUW editie kun je alvast lezen op onze website! Deze week heeft Bert het over wijnkennis.
0
 

Column Sandra

1 jaar

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar hectische leven. Deze week heeft ze het over haar zoontje.
0
 

Wat staat er deze week in VROUW magazine?

'Ik wil Menno laten voortleven'

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Sandra Schuurhof, Daphne Deckers en Bert Dijkstra. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine week 49 terugleest.
0 Magazine | 26 nov 2015, 08:55
 
 

Winactie

Winnen: Boek Het Reservaat

Een heerlijke thriller om te lezen in deze donkere maanden. Kans maken op Het Reservaat? VROUW mag 20 exemplaren weggeven.
Acties | 04 dec 2015, 07:33
 
 

Winactie

Winnen: Boek Parfumwijzer

Heerlijk, een nieuw parfum, maar hoe weten we welke geur bij ons past? Beautyredactrice Sofie Albrecht legt dat in haar boek Parfumwijzer haarfijn uit. VROUW mag 20 exemplaren weggeven.
Acties | 04 dec 2015, 07:33
 
 

Recept van de dag

Gemarineerde varkensfilet

Appeltjes van oranje.. appeltjes van de bomen, Sinterklaas zal komen. En als de goedheiligman dan komt, eten we deze warme wintergerechten. Met appeltjes van oranje, uiteraard. Zoals deze gemarineerde varkensfilet met sinaasappels.
1 Culinair | 01 dec 2015, 07:36
 
 

Uit het magazine

De ultieme zondagochtend van Renée

Renée Soutendijk (58) werd bekend door haar rollen in Dagboek van een Herdershond en Zeg 'ns Aaa. Ook speelde ze in Nederlandse films zoals Spetters en De Vierde Man. Momenteel is ze te zien als Carla in de politieserie Moordvrouw. Aan VROUW vertelt ze wat haar ultieme zondagochtend is. 
29 Magazine | 29 nov 2015, 09:33
 
 

Open brief

Ik hoop dat je jezelf weer terugvindt

Vandaag lees je in VROUW magazine het verhaal van Anja Baumhor, de moeder van de 21-jarige verslaafde Jordy. VROUW stagiaire Janouk Vermaas groeide op met haar buurjongetje Jordy en volgde zijn verhaal met verbazing.
2 Magazine | 20 nov 2015, 08:30