Zoeken
  Zoeken met  
14.3 °C
ZW4
 
files 185
148 km.
euro95
diesel
1,819
1,499
 
 

Dilemma

Verplicht 2 jaar borstvoeding!

35 Magazine | 11 apr  06:30

In de rubriek Dilemma schotelen we elke week een stelling voor aan deskundigen. Ook zijn we benieuwd naar jouw mening. Deze week is het dilemma: ieder kind heeft recht op twee jaar borstvoeding.

borstvoeding
0 Magazine | 11 apr  06:30

‘Mijn zoon was drugsverslaafd’

De moederliefde van Marga Runderkamp (52) uit Volendam kent geen grenzen. Maar liefst tien jaar lang was haar zoon Klaas (nu 29)...
 
Magazine | 11 apr  06:30

Wie zijn de favoriete artiesten van Jan en Anny?

In VROUW magazine 16 zijn Jan Keizer en Anny Schilder uitgebreid aan het woord over hun leven. Speciaal voor VROUW.nl beantwoordden ze...
 
Magazine | 11 apr  06:30

Ontdek Je Plekje… met 3JS

Tijdens het maken van ons Volendamse themanummer hebben we ons kostelijk vermaakt in het dorp (en heerlijk gegeten!). Maar wat zijn de...
 

Even voorstellen!

De 7 BlogSterren van VROUW

Daar zijn ze dan: onze 7 gloednieuwe BlogSterren die allen een ingrijpende verandering meemaken in hun leven. Van talloze pogingen om zwanger te worden tot het overwinnen van borstkanker. Van het uitlopen van de Santiago de Compostella tot het verwerken van de dood van een kind. Elke dag lees je op VROUW.nl over hun avonturen, met een lach en een traan. We stellen ze even voor. Lees je mee?
Blogsterren | 04 apr  11:42
 
 

Inburgeren met vijf 'jassen'

VROUW magazine staat deze week helemaal in het teken van Volendam. Verslaggeefster Marjolein deed een heuse inburgeringcursus met een groepje Rotterdamse vriendinnen. We kunnen het ons helemaal voorstellen dat u nu ook enorm veel zin krijgt in een uitstapje naar het leukste stadje aan het IJsselmeer. Wilt u net zo’n dag meemaken als Marjolein met de Rotterdamse vriendinnen, klik dan hier voor een speciale korting op het arrangement.
Magazine | 11 apr  06:30
 
 

Een mondje Volendams

Heb je na het lezen van ons Volendamnummer plannen voor een dagje uit, dan is het natuurlijk handig als je ook een mondje van het plaatselijk dialect spreekt. Om een beetje voorbereid op pad te kunnen gaan, hierbij een paar belangrijke uitdrukkingen:
Magazine | 11 apr  06:30
 
 

Beleef de Palingsound

De Palingsound bestaat 50 jaar! Om dat jubileum te vieren gaat The Mon Amour Band, de band van o.a. ex-BZN-drummer Jack Veerman, dit najaar langs theaters. In een twee uur durende show wordt het publiek meegenomen naar het verleden en heden van de Volendamse hits en alles komt aan bod in muziek én beeld: van BZN en The Cats tot Jan Smit, Nick & Simon en 3JS. Voor meer info en kaarten: www.mon-amour.nl. 
Magazine | 11 apr  06:30
 
 

Column Carola Smit

Verveling

Carola Smit neemt deze week het stokje over van Daphne Deckers. Ze is moeder van drie kinderen (21, 18 en 13), zingt in de band Get...
 

Column Bert

Even tanken

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
 

Column Sandra

Bange poeperd

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze keer heeft ze het over haar gevalletje...
 

Dood door koolmonoxide

Tijdens een logeerpartijtje stierven de vriendinnetjes Danique Snel (12) en Danique Spelbos (11) aan de gevolgen van koolmonoxidevergiftiging. Twee jaar later kan moeder Margriet Snel (49) het nog steeds niet bevatten.
3 Magazine | 04 apr  06:30
 
 

Waar knappen de dames Van der Valk op af?

In VROUW magazine 15 zijn drie generaties krachtige vrouwen van Van der Valk uitgebreid aan het woord over hun leven. Speciaal voor VROUW.nl beantwoordden ze nog een paar extra vragen.
Magazine | 04 apr  06:30
 
 

Dagboek van zijn ontrouw

Merel (45) en Joris (44) zijn bijna twintig jaar getrouwd als hij verliefd wordt op een ander. Zo verliefd zelfs dat hij overweegt zijn vrouw en twee zoons van 14 en 11 te verlaten. Tot Merel ontdekt wat er speelt! Afzonderlijk van elkaar blikken ze terug op die woelige periode.
18 Magazine | 04 apr  06:30
 
 

Chic voor weinig

Je laten beknotten door de crisis? Helemaal niet nodig. Met wat bollen wol breit u zelf de prachtigste kleding. En zeg nou zelf: deze klassiekers zien er toch super stijlvol uit?
Magazine | 14 mrt  06:30
 
 

Dilemma

'Werkdresscode: discriminatie'

In de rubriek Dilemma komen schotelen we elke week een stelling voor aan deskundigen. Ook zijn we benieuwd naar jouw mening. Deze week is het dilemma: een dresscode op de werkvloer is discriminatie.
15 Magazine | 04 apr  06:30
 
 

VROUW quiz

Welk huidtype heb ik?

Het wordt warmer en we genieten steeds meer van de lente en het zonnetje. Ook weer tijd om in te smeren dus! Maar wel huidtype heb je eigenlijk? Doe hier de test!
Uiterlijke verzorging | 04 apr  06:30
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
`s Werelds moeilijkste baan
135u werken zonder betaling? Deze mensen solliciteren voor de moeilijkste baan ter wereld.