Praat mee

'Je kunt echt gelukkig zijn met asperger'

16 Magazine | 19 sep 2014, 08:00

Schrijfster Judith Visser (36), onder andere bekend van het verfilmde boek Stuk!, kreeg begin dit jaar de diagnose asperger. Rijkelijk laat, maar eigenlijk is ze daar wel blij om:'Kinderen worden heel snel met een rugzakje opgezadeld'.

VROUWMAGAZINE vrouw magazine 39 telegraaf `je kunt echt gelukkig zijn met asperger` hilde postma judith visser
Magazine | 19 sep 2014, 08:00

Voor even zusjes

In de theatervoorstelling 'Een Goed Nest' spelen Henriëtte Tol (61) en Anneke Blok (54) twee zussen die elkaar nauwelijks zien. Hoe...
 
Magazine | 19 sep 2014, 08:00

Win het boek 'De Midlifeclub'

Hoofdpersoon Frankie beseft dat ze van aantrekkelijke, ondernemende vrouw is 'ingekakt' tot grijze muis. Na een verhuizing ontmoet ze...
 
Magazine | 19 sep 2014, 08:00

Ben jij nou in de zestig?

Ze krijgen standaard verbaasde blikken als ze hun leeftijd verraden en moeten soms zelfs bewijzen dat ze geen facelift hebben...
 

VROUW magazine 39

Meer over Henriëtte Tol en Anneke Blok

Wat waren Henriëtte Tol en Anneke Blok geworden als ze geen actrices waren geworden, wat zouden ze tegen God zeggen als die bestond en waar knappen ze op af bij een man?
0 Magazine | 19 sep 2014, 08:00
 
 

Krantenbericht

'Je kunt echt gelukkig zijn met asperger'

Schrijfster Judith Visser (36), onder andere bekend van het verfilmde boek Stuk!, kreeg begin dit jaar de diagnose asperger. Rijkelijk laat, maar eigenlijk is ze daar wel blij om:'Kinderen worden heel snel met een rugzakje opgezadeld'.
0 Magazine | 19 sep 2014, 08:00
 
 

VROUW magazine 39

Mama is naar de disco

Is uitgaan alleen voor jongeren? Zeeker niet! De redactie testte de 40+ disco en danste tot in de late uurtjes. Marieke 't Hart (49) ging naar Swingsteesjun in de Sociëtiet Vereeniging in Haarlem.
1 Magazine | 19 sep 2014, 08:00
 
 

'Hij heeft me achttien keer gestoken'

Niets leek het geluk van Aimée Metselaar (31) in de weg te staan. De advocate had net een huis gekocht met haar toenmalige vriend. Maar dan krijgt ze bij een roofoverval 18 messteken in haar bovenlichaam en loopt ze een dwarslaesie op…
13 Magazine | 12 sep 2014, 09:00
 
 

Gokje wagen met Jan Kooijman

Dit najaar is Jan Kooijman (33) te zien in de nieuwe tv-serie Bluf, die zich afspeelt in het pokerwereldje. Wij gokten op wat leuke uitspraken van de presentator/acteur.
0 Magazine | 12 sep 2014, 08:00
 
 

Hoe heb je dat kunnen doen?!

Wie met een ander naar bed is geweest, krijgt die vraag ongetwijfeld voor z'n kiezen. Want waarom doen we het, als we weten hoeveel het kapotmaakt? Zeven redenen van vrouwen die zijn vreemdgegaan.
0 Magazine | 12 sep 2014, 09:00
 
 

Enquête  

Wat vind jij van goede voornemens?

Het duurt nog wel een tijdje, maar dan gaan we weer massaal aan de goede voornemens! Tegen het einde van het jaar weet je het zeker: 'Dit jaar stop ik met roken' of: 'Die laatste pondjes gaan er nu écht af'. Heb jij weleens goede voornemens? En hoe lang hou je die vol? Vul nu onze enquête in!
Magazine | 16 sep 2014, 16:02
 
 

VROUW magazine

Meer over Jan Kooijman

Dit najaar is Jan Kooijman (33) te zien in de nieuwe tv-serie 'Bluf', die zich afspeelt in het pokerwereldje. VROUW interviewde Jan over de serie. Maar wat voor werk zou hij doen als hij niet in de showbizz terecht was gekomen? En waar knapt Jan nou echt op af bij een vrouw? Dat lees je hier!
1 Magazine | 12 sep 2014, 09:00
 
 

Wine-up | Caro

'Vind je me niet te dik in deze broek?'

'Zeg nou eens eerlijk, schat! Heb je nooit tijdens ons huwelijk over een andere vrouw gedacht: "Nou met haar zou ik wel eens een beschuitje willen eten"?'
9 Wine-up | 11 sep 2014, 11:00
 
 

Column Daphne

Laatste kans?

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer schrijft ze over de ogenschijnlijk beperkte...
0
 

Column Bert

Rijpe oogst

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied  tussen man en vrouw.
0
 

Column Sandra

Baby-overdosis

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar boeiende bestaan. Deze week heeft ze het over brutale...
0
 

Praat mee

'Ik kan geen kinderen krijgen'

Steeds maar weer proberen. Steeds weer die blijdschap als het raak blijkt te zijn. Steeds weer de pijn als er opnieuw een miskraam volgt. Drie stellen over die ene wens: een kindje krijgen.
0 Magazine | 12 sep 2014, 09:00
 
 

Ik heb geen kinderwens, maar zij wel!

Twee vrouwen vertellen deze week in het magazine hun indrukwekkende verhaal over die ene grote wens: het krijgen van een kindje! Iets wat ons razend nieuwsgierig maakt. Want hoe kan het toch dat de ene vrouw wel de behoefte voelt om een kindje op de wereld te zetten en de ander totaal niet? VROUW vroeg het psycholoog Jeffrey Wijnberg.
9 Mama | 12 sep 2014, 09:00
 
 

VROUW magazine

José Bogers: 'Niet aanstellen, doorgaan!'

Jose Bogers (42) heeft zichzelf na een heftige, persoonlijke crisis weer teruggevonden. Ze staat midden in het leven en wilde dat vieren met een persoonlijke overwinning: op de fiets de 2115 meter hoge Tourmalet beklimmen in de Franse Pyreneeën. Dat ging niet zonder slag of stoot.
Magazine | 12 sep 2014, 09:00
 
 

10 redenen om geen make-up te dragen

De naakte waarheid

De nude look is dit voorjaar weer helemaal terug. Hoe minder make-up, hoe beter. Daar zitten meer voordelen aan dan je denkt. VROUW heeft ze voor jullie op een rij gezet.
2 Beauty | 11 sep 2014, 09:00
 
 

VROUW magazine

Meer schoonmaaktips voor jouw studerende kinderen

Ze hebben de eerste colleges gevolgd (hoop je) en jouw schoonmaaktips opgevolgd (denk je). Nu ze hebben geproefd van het studentenleven beginnen ze langzaamaan een beetje te settelen in hun studentenhuis. Met doorrookte kamers en wijnvlekken in het tapijt tot gevolg. Wat nu?
0 Schoonmaakexpert | 12 sep 2014, 09:00
 
 

Winactie

Win het boek 'Eibertje Kiest'

Eibertje van Halteren (29) studeerde Voeding en Diëtetiek en specialiseerde zich in de levensmiddelindustrie. In haar tweede boek 'Eibertje Kiest' vergelijkt ze producten uit de supermarkt en leert ze ons gezonde(re) keuzes te maken.
Acties | 12 sep 2014, 09:00
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Kleuter negeert protocol en vliegt...
Een militair protocol? Het kon deze kleuter gestolen worden! Na een missie van negen maanden in...