'Nu is onze vriendschap op en over'

26 Magazine | 27 mrt 2015, 07:28

Van tevoren weet je precies wat je gaat zeggen, en toch doe je het niet. Omdat het moment alweer voorbij is, je dichtsloeg of bang bent voor de reactie. In het VROUW magazine week 14 stonden brieven van lezeressen. Zij schreven het hoge woord eruit.

'Nu is onze vriendschap op en over'
Magazine | 27 mrt 2015, 07:27

'De kinderen hebben maar één mama'

Eenderde van de stiefgezinnen slaagt: zij houden het vijf jaar vol en gelden dan statistisch gezien weer als een ‘gewoon’ gezin. Wat...
 
Magazine | 27 mrt 2015, 07:25

Meer weten over Renée Fokker

In het interview met actrice Renée Fokker kon je lezen over hoe zij haar 26-durende huwelijk verbrak voor haar tegenspeler Porgy...
 
Magazine | 27 mrt 2015, 07:29

'Ik heb al zeventig keer iets gebroken'

Als ze niest, kan ze al iets breken. Anne-Miek Vroom (33) heeft de zeldzame 'broze botten ziekte', maar probeert een zo normaal...
 

Jonge Anneroos is stiefmoeder van twee

Snottebellen en puberperikelen in plaats van stappen met vriendinnen. Aan het vrije leventje van de jonge Anneroos van der Meulen (23) kwam abrupt een einde toen ze verliefd werd op een oudere man mét kinderen.
42 Magazine | 27 mrt 2015, 07:26
 
 

'Je leeft, geniet ervan, wat kan er nou gebeuren?'

Het leven van actrice Renée Fokker (53) staat nogal op z'n kop. Na 26 jaar huwelijk en twee kinderen samen, kwam er een nieuwe man in het spel: tegenspeler Porgy Franssen. Het zorgde voor vreugde én verdriet.
0 Magazine | 27 mrt 2015, 07:29
 
 

Winnen

Maak kans op het boek Het Stiefparadijs

Samen zit je nog op een roze wolk. Jullie zijn verliefd, hebben allebei kinderen uit een eerder huwelijk en zien het dus helemaal zitten. Dan blijkt dat het allemaal niet zo gemakkelijk gaat als je verwacht én gehoopt had.
Acties | 27 mrt 2015, 07:22
 
 

Column Daphne

Hallo ober!

Schrijfster/presentatrice Daphne Deckers geeft haar kijk op het leven. Deze keer heeft ze het over irritaties in de horeca.
0
 

Column Bert

Appelmoestuin

Journalist Bert Dijkstra legt elke week zijn oor te luisteren in het sluimergebied tussen man en vrouw.
0
 

Column Sandra

Spraakwaterval

Presentatrice/journaliste Sandra Schuurhof schrijft elke week over haar hectische leven. Deze week heeft ze het over haar ongewenste...
0
 

Winnen

Maak kans op een heerlijk Paaspakket

Met Pasen genieten we samen van een lekker lang weekend met goed gezelschap en de lekkerste lentegerechten zoals je kunt lezen in het weekmenu uit VROUW magazine week 14. Het wordt een lekker Pasen met het uitgebreide Delicieux-assortiment van Lidl.
Acties | 27 mrt 2015, 07:22
 
 

Winnen

Maak kans op filmkaartjes voor Suite Française

De oorlogsroman Suite Française is nu verfilmd! Het is het jaar 1940 in Frankrijk. De man van Lucille is krijgsgevangen genomen en terwijl ze wacht op nieuws, bereikt de oorlog het dorp waar ze woont met haar strenge schoonmoeder. Dan trekt een Duitse officier bij hen in... VROUW mag 10 x 2 kaarten weggeven.
Acties | 27 mrt 2015, 07:22
 
 

'Ik hou écht van mijn varkens'

Diana Saaman (48) verliet uit idealisme de stad om in de Achterhoek diervriendelijk varkens te fokken. Verguisd door haar collega’s verdient de alleenstaande moeder nu een goede boterham met haar scharrelvarkens.
20 Magazine | 20 mrt 2015, 07:26
 
 

Doe het zelf

Maak dit stoere jeans-krukje

Heb je nog oude spijkerbroeken liggen? En heb je zin en tijd om lekker creatief bezig te zijn? Trek die oude spijkerbroeken dan uit de kast en vermaak ze tot een mooie zitting voor je krukje met deze doe het zelf-tip uit VROUW magazine week 13.
Zelfmaakmode | 20 mrt 2015, 07:27
 
 

Met gelakte nagels op de boerderij

Ze komen het erf niet af, hebben geen benul van mode en eten elke dag stamppot. Vooroordelen genoeg over boerinnen maar boerin Mariette Kunst (29) herkent zichzelf daar absoluut niet in. Ze zweert bij gelakte nagels.
30 Magazine | 20 mrt 2015, 07:27
 
 

Win: een rijkelijk gevuld pannenkoekpakket

Volgende week vrijdag is het Nationale Pannenkoekdag. Op deze dag eten we geen spruitjes, pizza of spinazie, maar pannenkoek. En die heeft meer dan twee kanten. Heb jij een enorm lekkere variatie op de standaard pannenkoek met rozijnen? Laat het ons weten en maak kans op een rijkelijk gevuld pannenkoekpakket!
Acties | 20 mrt 2015, 13:13
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
En dan verschijnt Ed Sheeran...
De eerste dans is altijd een ontroerend moment. Al hield bij Kya en Matt bijna niemand het droog op...