Uit het magazine

Last van een herfstdepressie?

11 Actueel | 09 okt 2015, 07:22

In de zomermaanden zit je goed in je vel, maar zodra de blaadjes weer van de bomen vallen, staat ook de herfstblues weer voor je deur! De actieve, initiatiefrijke persoon verdwijnt als sneeuw voor de zon en maakt plaats voor iemand die alleen maar doodmoe op de bank hangt en blij is als de dag weer voorbij is.

Last van een herfstdepressie?
Magazine | 09 okt 2015, 07:33

Herfstvakantie

De leukste gezinsuitjes

Geen idee wat je moet doen in de herfstvakantie? VROUW zet de leukste gezinsuitjes voor je op een rij. Van musea tot kinderfestivals.
 
Opgebiecht | 09 okt 2015, 07:33

Opgebiecht

'Ik ben verliefd op mijn zoons leraar'

"Mijn man en ik ontmoetten elkaar vijftien jaar geleden op een feestje van een gezamenlijke vriend en de vonk die daar oversloeg is...
 
Acties | 12 okt 2015, 09:31

Winactie

Maak kans op 4 kaarten voor Disney in Concert

VROUW geeft 5 x 4 kaarten weg voor Disney in Concert! Een theatervoorstelling waarbij je kinderen helemaal uit hun dak kunnen gaan!
 

Recept van de dag

Cranberry-paranotenbrood

Kom je niet verder dan een handje pinda's op de zaterdagavond? Jammer, want noten kunnen in veel meer dingen dan alleen in een bakje. Probeer bijvoorbeeld eens dit cranberry-paranotenbrood.
Culinair | 13 okt 2015, 07:28
 
 

Wat staat er deze week in VROUW magazine?

'Vreemdgaan is niet per definitie het einde van je relatie'

Elke vrijdag komt er een nieuw VROUW magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Sandra Schuurhof, Daphne Deckers en Bert Dijkstra. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW magazine week 42 terugleest.
5 Magazine | 08 okt 2015, 09:01
 
 

Recept van de dag

Noten-bietensalade

Kom je niet verder dan een handje pinda's op de zaterdagavond? Jammer, want noten kunnen in veel meer dingen dan alleen in een bakje. Lekker en gezond.
Culinair | 12 okt 2015, 07:28
 
 

Column Daphne

Ongelooflijk

De columns van de volgende VROUW editie kun je alvast lezen op onze website! Deze keer heeft Daphne het over gebeurtenissen die je...
0
 

Column Bert

Likdoorntattoo

De columns van de volgende VROUW editie kun je alvast lezen op onze website! Deze week heeft Bert het over een likdoorntattoo.
0
 

Column Sandra

Blauwtje lopen

De columns van de volgende VROUW editie kun je alvast lezen op onze website! Deze keer heeft Sandra het over gedumpt worden.
0
 

Vraag het Bas

Mijn leven is zo saai

Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars. Logisch dat het communiceren niet altijd even gemakkelijk gaat. VROUW heeft daarom Bastiaan Ragas ingeschakeld. Hij beantwoordt elke week een vraag die jullie ingestuurd hebben. Deze keer heeft hij het over een 'saaie' relatie en slechte seks.
0 Magazine | 09 okt 2015, 07:22
 
 

Recept van de dag

Kip & sterren

Soep is hartverwarmend, troostrijk en een echte opkikker. Bovendien kun je met soep alle kanten op. Gezond en lekker! Net als deze soep met kip en wortel.
Culinair | 08 okt 2015, 07:33
 
 

Opgebiecht

‘De seks is nooit meer hetzelfde geweest’

''Een paar maanden geleden heb ik mijn man betrapt op porno kijken. Hij zat in de werkkamer en ik was op blote voeten naar boven gegaan, hij had mij niet horen aankomen..''
29 Pink Ribbon | 02 okt 2015, 07:33
 
 

Uit het magazine

Alle feiten en fabels over borstkanker

In Nederland wordt per jaar bij circa 13.200 vrouwen borstkanker vastgesteld. Het is daarmee de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen. Een knobbeltje in de borst kan dan ook voor veel onrust zorgen. Maar dat is niet altijd nodig. Een paar feiten en fabels op een rij…
0 Pink Ribbon | 02 okt 2015, 07:27
 
 

Uit het magazine

De ultieme zondagochtend van Quinty Trustfull

Quinty Trustfull (44) ken je vast wel van Koffietijd of Eigen Huis en Tuin. Samen met hockeyvriendin Marianne Oschendorf vertelt ze aan VROUW wat hun ideale zondagochtend is.
Magazine | 04 okt 2015, 08:29
 
 

Recept van de dag

Lekker: eeuwenoude amarant met zongedroogde tomaatjes

Soep is hartverwarmend, troostrijk en een echte opkikker. Bovendien kun je met soep alle kanten op. Gezond en lekker! Probeer deze eens, met amarant en zongedroogde tomaatjes.
Culinair | 07 okt 2015, 07:44
 
 
8.4 °C
NO4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 434.32
+ / - -1.3%
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
Fantasie wordt werkelijkheid
Deze grappige reclame laat zien dat kinderen door het spelen met Barbies hun fantasie écht tot...