Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Single vader zoekt date: André

Wat zeg je, zijn alle leuke mannen met kinderen bezet? Nee hoor, want wij hebben er elke week eentje in de aanbieding. En jij kunt met ze op date! Deze week is dat André

ANDRÉ (36)

Regio: Noord-Holland

Kinderen: Twee dochters van 6 en 9

Omgangsregeling: gelijk verdeeld co-ouderschap

Kinderwens: Niet meer

Beroep: commercieel directeur

Lengte: 1.89 meter

Huisdieren: nee

Roken: nee

Ik ben... "Open, spontaan, zorgzaam, flexibel, ondernemend en sportief. Ze zeggen dat ik prettig gestoord ben – ik kruip gerust in driedelig pak met mijn kinderen door het gras – en eigenwijs. Ik ga volledig voor mijn kinderen."

Als vader...  "Probeer ik dicht bij mijn kinderen te blijven. Ik ben open en heb altijd tijd als ze vragen hebben of iets willen proberen. De oudste is bijvoorbeeld al een keer mee geweest op zakenreis."

In een relatie zoek ik...  "Een vrouw die sportief, flexibel en ondernemend is. Een bankhanger past niet bij me. Ze moet ook uitdagend en lief zijn. Ik vind het belangrijk om tijd voor elkaar vrij te maken, maar er moet ook ruimte zijn om eigen dingen te doen."

Ik knap af op... "Vrouwen die onverzorgd of bezitterig zijn, vaak dronken worden of een strippenkaart voor de snackbar hebben. Zelf eet ik heel bewust."

In mijn vrije tijd...  "Ben ik gitarist en zanger in een band die rock en blues speelt. Ook ben ik gek op lezen, hardlopen, zwemmen, klimmen en wandeltochten. En ik vind het heerlijk om te experimenteren in de keuken."

Romantisch... "Een romantische sfeer vind ik belangrijk. Bijvoorbeeld door het huis vol kaarsen te zetten en uitgebreid te koken."

Wat vrouwen echt van mij moeten weten... "Is dat ik soms té direct kan zijn en wat afstandelijk, door de scheiding. Daar moet ze doorheen kunnen prikken."

Filmpje: maak kennis met...

André. Bekijk hier zijn filmpje.

Wil jij met André daten?

Lijkt André jouw een leuke man om te daten? Stuur hem een bericht via onderstaand formulier en stuur jouw foto mee. Wie weet gaan jullie dan samen op onze kosten uit eten!

Let op: als je je opgeeft voor een date en je wordt geselecteerd om met een 'single vader' uit eten te gaan, houd er dan rekening mee dat jullie foto van het diner in VROUW Magazine wordt gepubliceerd.

Nog meer single vaders

Er zijn meer leuke vaders! Wat dacht je van single vader:

Ed

Pieter

Jos

Xavier

Erick

 

Stuur Andre een bericht

Upload hier jouw foto

 

Aanhef  Dhr. Mevr.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid van TMG Landelijke Media B.V. .
Ik wil in de toekomst de nieuwsbrief van VROUW ontvangen.

 


19.2 °C
ZZW4
Beurs AEX
AEX 515.73
+ / - +0.42%