Zoeken
  Zoeken met  
10.2 °C
NNW4
 
files 249
269 km.
euro95
diesel
1,819
1,499
 
 

De producten zijn getest

Wat vindt het VROUW Testpanel?

VROUW Testpanel | 02 aug  15:11

Regelmatig roepen wij de vrouwen van VROUW op om een product voor ons te testen. Is de thee van Lipton echt zo heerlijk? Zorgen de producten van Hansaplast voor mooiere voeten? En vermindert de antirimpelcrème van Eucerin daadwerkelijk rimpels?

Test de nieuwe crème van L’Oréal!

Een anti-rimpel crème die ervoor zorgt dat direct na aanbrengen lijntjes en rimpels zijn vervaagd? Dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar L'Oréal Paris belooft het met haar nieuwe anti-age dagcrème. Geef je op voor het testpanel en oordeel zelf!
VROUW Testpanel | 13 feb  00:00
 
 

Maximale bescherming onder de oksels

Een anti-transpirant die twee keer zoveel bescherming biedt, zacht is voor de gevoelige okselhuid én zorgt voor een frisse geur… Te mooi om waar te zijn? Toch belooft Rexona het met Maximum Protection. Wat vindt het VROUW Testpanel?
VROUW Testpanel | 15 feb  08:30
 
 

Een laser sessie of een crème?

Een gezichtscrème die hetzelfde resultaat geeft als een laserbehandeling? Ons testpanel mocht de nieuwste anti-verouderingsdagcrème van L'Oréal Paris uitproberen. Benieuwd naar het oordeel?
VROUW Testpanel | 05 nov  09:29
 
 

Natuurlijk schoon met NIVEA Pure & Natural

Er zijn steeds meer vrouwen die aangeven natuurlijke verzorgingsproducten te willen gebruiken. Ze zijn vooral benieuwd of ze net zo effectief en prettig in gebruik zijn. Volgens NIVEA zijn de producten uit de Pure & Natural lijn dat zeker, maar hoe oordeelt ons testpanel?
VROUW Testpanel | 19 jun  14:39
 
 

Van fijn en futloos naar vol en volumineus

Er zijn veel shampoos die volume beloven, maar welke doet dat ook echt? Het testpanel van VROUW waste het haar met vijf volume shampoos en onderwierp ze aan een blinde test. Hier lees je het resultaat!
VROUW Testpanel | 09 sep  09:51
 
 

 Een stralende huid met Eucerin

Je huid veranderd met de jaren, dat is iets wat we niet kunnen voorkomen. Wat we wél kunnen doen is de gevolgen ervan uitstellen. En dat belooft de Hyaluroncrème van Eucerin. VROUW lezeressen hebben het product getest en gaven hun waardering..
VROUW Testpanel | 07 jul  11:36
 
 

Verzorgde zomervoeten dankzij Hansaplast

Zodra de zon gaat schijnen en het kwik stijgt, komen de sandaaltjes en de slippers tevoorschijn. Maar zijn jouw voeten zomerklaar? VROUW-lezeressen hebben de voetverzorgingsproducten van Hansaplast uitgetest. “Ik ben heel positief over de producten: ze doen echt wat ze beloven.”
VROUW Testpanel | 24 jun  08:00
 
 

Theeleuten met Lipton

Wist je dat het afgelopen jaar een kwart van de Nederlandse huishoudens minstens een keer heeft kennisgemaakt met Lipton thee? Dat zijn er na de oproep op vrouw.nl om de piramidezakjes te testen vast nog meer. Waarom zijn de Lipton Ambassadrices nou zo dol op thee?
VROUW Testpanel | 29 mrt  11:39
 
 

Een gezonde glans met Elvive

Alle lezers opgelet: het testpanel van VROUW is een feit!
VROUW Testpanel | 04 mrt  11:29
 
 
Nu populair
Actueel
Meest gelezen
100 push-ups per dag?
Estella wilde sterker worden en deed elke dag aan push-ups. Na 100 dagen was ze er een ster in...