De producten zijn getest

Wat vindt het VROUW Testpanel?

Testpanel | 02 aug 2001, 15:11

Regelmatig roepen wij de vrouwen van VROUW op om een product voor ons te testen. Is de thee van Lipton echt zo heerlijk? Zorgen de producten van Hansaplast voor mooiere voeten? En vermindert de antirimpelcrème van Eucerin daadwerkelijk rimpels?

Wat vindt het VROUW Testpanel?

VROUW testpanel

Mild en verzorgend serum

Vrouwen met een gevoelige huid hebben vaak moeite om een verzorgingsproduct te vinden dat zacht is voor de huid en geen irritaties veroorzaakt. Daarom riepen wij lezeressen op om het nieuwe Skin Calming Serum van ZARQA te proberen. Lees hier het testverslag!
Testpanel | 25 sep 2015, 00:00
 
 

Blur is het toverwoord

Botox? Fillers? Steeds meer vrouwen overwegen 'drastische' maatregelen als het op rimpelbestrijding aankomt. L'Oréal Paris heeft een nieuwe anti-rimpeldagcrème die direct na aanbrengen lijntjes en rimpels vervaagd.
Testpanel | 12 mei 2014, 00:00
 
 

Maximale bescherming onder de oksels

Een anti-transpirant die twee keer zoveel bescherming biedt, zacht is voor de gevoelige okselhuid én zorgt voor een frisse geur… Te mooi om waar te zijn? Toch belooft Rexona het met Maximum Protection. Wat vindt het VROUW Testpanel?
Testpanel | 15 feb 2013, 08:30
 
 

Een laser sessie of een crème?

Een gezichtscrème die hetzelfde resultaat geeft als een laserbehandeling? Ons testpanel mocht de nieuwste anti-verouderingsdagcrème van L'Oréal Paris uitproberen. Benieuwd naar het oordeel?
Testpanel | 05 nov 2012, 09:29
 
 

Natuurlijk schoon met NIVEA Pure & Natural

Er zijn steeds meer vrouwen die aangeven natuurlijke verzorgingsproducten te willen gebruiken. Ze zijn vooral benieuwd of ze net zo effectief en prettig in gebruik zijn. Volgens NIVEA zijn de producten uit de Pure & Natural lijn dat zeker, maar hoe oordeelt ons testpanel?
Testpanel | 19 jun 2012, 14:39
 
 

Van fijn en futloos naar vol en volumineus

Er zijn veel shampoos die volume beloven, maar welke doet dat ook echt? Het testpanel van VROUW waste het haar met vijf volume shampoos en onderwierp ze aan een blinde test. Hier lees je het resultaat!
Testpanel | 09 sep 2011, 09:51
 
 

 Een stralende huid met Eucerin

Je huid veranderd met de jaren, dat is iets wat we niet kunnen voorkomen. Wat we wél kunnen doen is de gevolgen ervan uitstellen. En dat belooft de Hyaluroncrème van Eucerin. VROUW lezeressen hebben het product getest en gaven hun waardering..
Testpanel | 07 jul 2011, 11:36
 
 

Verzorgde zomervoeten dankzij Hansaplast

Zodra de zon gaat schijnen en het kwik stijgt, komen de sandaaltjes en de slippers tevoorschijn. Maar zijn jouw voeten zomerklaar? VROUW-lezeressen hebben de voetverzorgingsproducten van Hansaplast uitgetest. “Ik ben heel positief over de producten: ze doen echt wat ze beloven.”
Testpanel | 24 jun 2011, 08:00
 
 

Theeleuten met Lipton

Wist je dat het afgelopen jaar een kwart van de Nederlandse huishoudens minstens een keer heeft kennisgemaakt met Lipton thee? Dat zijn er na de oproep op vrouw.nl om de piramidezakjes te testen vast nog meer. Waarom zijn de Lipton Ambassadrices nou zo dol op thee?
Testpanel | 29 mrt 2011, 11:39
 
 

Een gezonde glans met Elvive

Alle lezers opgelet: het testpanel van VROUW is een feit!
Testpanel | 04 mrt 2010, 11:29
 
 
4.7 °C
O4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 391.86
+ / - +2.42%