Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Dr. Love

Love-expert

Dr. Love

Een geheime liefde, een conflictsituatie op je werk of een overpelige echtgenoot? En je ziet dit probleem graag opgelost? Misschien kan onze eigen Dokter Love een helpende hand bieden.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Dr. Love adviseert...

Echte relatie of seksrelatie?

27 OKT 2012

Een geheime liefde, een conflictsituatie op je werk of een overspelige echtgenoot? En je ziet dit probleem graag opgelost? Misschien kan onze eigen Dokter Love een helpende hand bieden.

Foto: Gregor Servais

Beste Dr. Love,Voordat ik mijn huidige vriend leerde kennen, heb ik 6 maanden een relatie gehad die vooral draaide om de seks. We gingen af en toe met elkaar naar bed en dat was het. Sinds kort heb ik weer contact met deze man en krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd. Ik blijf denken: Wat als ik mijn huidige vriend niet had ontmoet? Wat zou er dan gebeurd zijn? Had onze seksrelatie uit kunnen groeien tot een echte relatie? Mijn ‘ex’ zegt de liefste dingen tegen me; dat hij me mist, dat hij een grote fout heeft gemaakt, dat ik hem altijd mag bellen, als het niet goed gaat met mijn huidige relatie.Ik heb al een aantal keer met mijn telefoon in mijn hand gestaan… Maar ik hou van mijn huidige vriend. Hij is mijn maatje en kan alles met hem delen. Moet ik het risico lopen om mijn relatie met hem op het spel te zetten voor een man met wie ik vooral een aantal wilde nachten heb gedeeld?Groetjes JoyceBeste Joyce,Ik zou willen dat je je leeftijd erbij had gezet. Want mijn advies aan jou is heel anders als je 25 bent, dan wanneer je 55 zou zijn. In het laatste geval zou ik je namelijk adviseren de meneer van de seks te laten voor wat het is. Natuurlijk is het spannend, zo’n wilde man in bed. Maar die spanning neemt af en als je dan verder niks met elkaar te delen hebt, wat moet je dan nog samen. Dan ben je beter af met een liefdevolle partner met wie het ook goed vrijen is, maar die ook met je naar het theater wil en de zaterdagse boodschappen naar huis draagt. Maar mocht je 25 zijn, dan ben ik een hele andere mening toegedaan. Ga voor de spannende nachten en zie waar het schip strandt. Als je nu al twijfelt over je huidige relatie, verveel je jezelf over een jaar geheid te pletter. Je hebt nog minstens 5 jaar speeltuin tegoed voor je een echte keuze moet maken over wat je wilt met de rest van je leven.

Enjoy!

Dr Love

Zou jij Joyce een ander advies geven? Dat kan hieronder. En heb jij zelf een vraag voor Dokter Love, mail dan naar drlove@telegraaf.nl

De een vindt het jammer dat de rubriek van Dokter Love uit de krant is verdwenen, de ander vindt dat ik sowieso maar beter kan gaan emigreren. Zo ontving ik van ene Peter het volgende berichtje naar aanleiding van mijn adviezen: ‘Uw oordeel en goede raad geeft blijk van een matige mensenkennis’.

Dat mag Peter vinden van mij. Sterker nog: ik nodig Peter en trouwens jou ook om vanaf nu mee te gaan denken over de oplossingen van andermans problemen. Twee weten meer dan één en met een miljoen lezers moeten we elk dilemma toch zeker helemaal tot een goed einde weten te brengen.

Zou jij Joyce een ander advies geven? Ga je gang door hieronder te reageren via de reageerbutton! En wilt je zelf iets aan mij voorleggen, mail mij dan. Schroom niet. Je blijft anoniem.Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
5.9 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 511.53
+ / - -0.21%
Meer Premium