Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Dr. Love

Love-expert

Dr. Love

Een geheime liefde, een conflictsituatie op je werk of een overpelige echtgenoot? En je ziet dit probleem graag opgelost? Misschien kan onze eigen Dokter Love een helpende hand bieden.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Dr. Love adviseert...

Vreemdgegaan met een Griek

17 NOV 2012

Een geheime liefde, een conflictsituatie op je werk of een overspelige echtgenoot? En je ziet dit probleem graag opgelost? Misschien kan onze eigen Dokter Love een helpende hand bieden.

Foto: Gregor Servais

Beste Dokter Love,

Mijn man en ik hebben heel lang geprobeerd om een kindje te maken. Zonder resultaat. Ik had me er al bij neergelegd dat ik nooit moeder zou worden. Afgelopen zomer ging ik met een vriendin naar Rhodos. Je begrijpt al waar dit heen gaat: ik ben vreemd gegaan met een Griek. En nu ben ik dus zwanger. Mijn man is dolblij, maar ik weet eigenlijk zeker dat hij niet de biologische vader is. Kan ik dit kindje niet beter weg laten halen. Mijn man en ik zijn beide blond, mijn minnaar had zwarte krullen.

Bernice

 

Beste Bernice,

Nee natuurlijk moet je dit kindje niet laten weghalen. Jouw man en jij willen graag ouders worden. Samen lukt het niet. En dan wordt deze baby je alsnog letterlijk in de schoot geworpen. Aanvaarden in dankbaarheid zou ik zeggen. Maar tja, je zult je misstap wel aan je man moeten bekennen. Je kunt het risico niet lopen dat hij er bij de geboorte achterkomt. Dus hup, met de billen bloot zodat hij tijd heeft om te wennen aan het idee dat hij straks een  zoon of dochter met donkere krullen in zijn armen houdt. Als hij van jou houdt, zal hij ook van dit kindje houden.

Dokter Love
 

Zou jij Bernice een ander advies geven? Dat kan hieronder. En heb jij zelf een vraag voor Dokter Love, mail dan naar drlove@telegraaf.nl.
 

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
9.1 °C
NO4
Beurs AEX
AEX 512.62
+ / - +0.61%
Meer Premium