Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Dr. Love

Love-expert

Dr. Love

Een geheime liefde, een conflictsituatie op je werk of een overpelige echtgenoot? En je ziet dit probleem graag opgelost? Misschien kan onze eigen Dokter Love een helpende hand bieden.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Dr. Love adviseert...

Het klokje tikt

08 DEC 2012

Een geheime liefde, een conflictsituatie op je werk of een overspelige echtgenoot? En je ziet dit probleem graag opgelost? Misschien kan onze eigen Dokter Love een helpende hand bieden.

Marjolein Dr Love
Foto: Feriet Tunc

Beste dokter Love,

Ik ben een vrouw van 41 en heb 6 weken geleden een hele leuke man ontmoet. Ik heb het gevoel dat hij de liefde van mijn leven is. Bij hem voel ik me voor het eerst echt prettig in een relatie. Hij zegt hetzelfde voor mij te voelen. We hebben het zelfs al over samenwonen en een kindje gehad. Ik ben natuurlijk al over de 40 en dan moet je op dat gebied wel beslissingen nemen. Mijn vriend stelde voor meteen met de voorbehoedsmiddelen te stoppen. Aan de ene kant wil ik dat graag, want zo lang heb ik niet meer om moeder te worden, maar aan de andere kant ben ik ook wel bang. Gaat dit niet allemaal veel te snel. Mijn hart zegt: ga ervoor, maar mijn verstand twijfelt. Wat vindt u?

Dolly

Beste Dolly,

Wat heerlijk voor jullie om zo verliefd te zijn. En als het goed voelt, waarom zou je er dan niet gewoon voor gaan? Zelf kende ik de vader van mijn kinderen nog geen maand toen zijn huisbaas failliet ging. Het was de bedoeling dat hij tijdelijk zou komen logeren tot hij een nieuwe kamer had gevonden. Inmiddels zijn we 22 jaar en drie kinderen verder. En ik ken ook stellen die 5 jaar lang verkering hadden, twee jaar samenwoonden, gingen trouwen en drie maanden later de scheiding aanvroegen. In leven en liefde wordt geen garantie gegeven. Maar als jullie nu zo gelukkig zijn met elkaar, geef het dan een kans. En vertel hem over je twijfels. Misschien kunnen jullie samen wel nu vast afspraken maken over hoe het verder moet als jullie relatie toch spaak zou lopen als het kindje er eenmaal is. Daar ben ik sowieso een voorstander van, ook bij setjes die elkaar al jaren kennen.

Dokter Love

Zou jij Dolly een ander advies geven? Dat kan hieronder. En heb jij zelf een vraag voor Dokter Love, mail dan naar drlove@telegraaf.nl.
 

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.9 °C
ONO4
Beurs AEX
AEX 510.56
+ / - +0.2%
Meer Premium