• Brief aan de redactie
  • Wat Wilt U Weten
  • Stelling van de Dag
  • Over Wat U Zegt
Apps in de zorg, en robots in de verzorgingshuizen: de toekomst was in juni al even in dit Brabantse verzorgingshuis op bezoek.

Uitslag Stelling: ’Menselijke aspect weg’

Mail naar de redactie

Iets te melden? Iets te vertellen? Mail naar de redactie van Wat U Zegt via redactie@wuz.nl.  
 

'Onmenselijk'

Zzp'ers mogen volgens de belastingdienst niet meer werken als onderaannemer in de thuiszorg voor stervende patiënten. "Wat een onmenselijke maatregel is dit!", mailt Ciel Leijendekkers uit Oosterhout. Hoe denkt u hierover?  
 

Wat Wilt U Weten

Wat is e-mail apneu? En hebben katten eigenlijk groente nodig? De antwoorden op deze en andere vragen leest u op Wat Wilt U Weten.  
 

DFT-debat: Stand van Nederland

Het kabinet hoopt voor de zomer met een uitgewerkt belastingplan te komen. Maar alleen als er ruimte is op de begroting. Vindt u het met de economische malaise logisch dat er wordt gewacht met een grootscheepse belastinghervorming? Wat moet het kabinet in ieder geval aanpakken?  
 

Belastingen moeten omlaag, zelfs als het kabinet daarvoor extra moet bezuinigen.


Verstuur

'De kracht van kleuren'

Will van der Kroon-Zwagers uit Hillegom las met blijdschap het artikel over de rage van de kleurboeken voor volwassenen. "Kleuren werken ontspannend", zo weet zij uit ervaring. Iets voor u of vindt u het maar flauwekul?  
 

Dit vind ik leuk

Na flink wat strubbelingen bij het afsluiten van een drietal verzekeringen via SNS Bank ontving ik onlangs een excuus, vergezeld van een boeket bloemen.  
 
Heeft u ook een leuke foto? Stuur hem naar dagfoto@telegraaf.nl  

Waar gaat de trein heen?

Het Nederlandse spoor is precies 175 jaar. Daar telden we de afgelopen tien jaar een kleine 40 miljard euro voor neer. Is dat het waard? Wat zijn uw ideeën daarover?  
 

In één klap uitgeschakeld

Heel jong getroffen worden door een beroerte, op een leeftijd die niemand verwacht. Om vervolgens moeizaam of zelfs nooit meer aan het werk te komen. Verdient deze groep meer aandacht? Wat vindt u?  
 

Maatschappij verloedert

Ies den Oudsten vindt dat de samenleving ontmenselijkt en dat zou komen door de crisis. Wat vindt u?  
 

Geniet van de kleine dingen

De kranten staan vol met klagende ouderen. Laten wij ouderen (wij zijn een echtpaar boven de 65+) genieten van wat we hebben. Gezondheid, kinderen, kleinkinderen. Laat geld niet altijd zo de hoofdrol spelen. Met kleine zaken maak je de dag zo heerlijk om te leven. Dat zegt mevrouw Jansse uit Amsterdam. Heeft ze gelijk?
 

Chapeau, Mark Rutte

Wat een geweldenaar is onze premier, schrijft Hans Vermeer uit Bruinisse na anderhalve dag Algemene Politieke Beschouwingen. Vindt u Rutte ook 'een van de beste premiers sinds de Tweede Wereldoorlog'? Lees hier het relaas van deze lezer, en discussieer mee.  
 

Cijfers of grote lijnen?

SP-fractievoorzitter Emile Roemer schutterde gisteren tijdens zijn bijdrage aan de Algemene Beschouwingen. Had hij meer cijfers paraat moeten hebben?
 

Roemer onbetwiste oppositieleider


Verstuur

'Grueter kan beter naar Parijs verhuizen'

Jan van Setten uit Berkel en Rodenrijs vindt dat Jeroen Grueter, die woensdag het tv-verslag van Ajax - Paris Saint-Germain van commentaar voorzag, te zeer op de hand van de Fransen was. Moeten Nederlandse sportcommentatoren chauvinistischer zijn? Discussieer mee!
 

Biovlees echt niet gezonder

Volgens Jacqueline Timmers is scharrel- en biologisch vlees "gezonder dan de rotzooi uit de supermarkt" (Tel. 13/09). "Verdiep je in de feiten", reageert melkveehouder Pieter de Vries.
 

Ouderen oud vuil

F.J.J. Berings uit Utrecht, zelf 86 jaar, vindt dat hij en zijn leeftijdsgenoten als oud vuil worden behandeld. Denkt u dat het helpt als de ouderen meer van zich laten horen? Discussieer mee!
 

Kat mag best in café

'Woest word ik als ik het bericht van de cafekat lees die niet langer in het cafe mag wonen.' Dat zegt Gery Vos uit Oss. Vindt u dergelijke regels ook belachelijk?  
 
14.7 °C
NNW4
 
files 363
385 km.
Beurs AEX
AEX 422.05
+ / - -0.87%