• Wat U Zegt
  • Brief aan de redactie
  • Wat Wilt U Weten
  • Stelling van de Dag
  • Over Wat U Zegt

Mail naar de redactie

Iets te melden? Iets te vertellen? Mail naar de redactie van Wat U Zegt via redactie@wuz.nl.  
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: ©Roel Dijkstra-Vlaardingen
do 06 dec 2012, 10:56

WUZmail: Laat ze lekker gaan!

Vaak wordt ons wijsgemaakt dat bestuurders goed betaald moeten worden. Zo niet, dan vertrekken ze naar het buitenland.

Elke dag kunnen we vernemen hoe ondeskundig en onbetrouwbaar ze zijn. Geweten- en schaamteloos staan bestuurders zich te verrijken. Dit is blijkbaar normaal, sociaal en het voorbeeld om samen onze schouders eronder te zetten.

En wat doen de politiek verantwoordelijken? Niets! Een onderzoekscommissie instellen om de zaak op de lange baan te schuiven, onschuldig de schouders ophalen, we kunnen er niets aan doen en als de dooddoener van 2012 sorry te zeggen.

Het wordt tijd dat al dit soort bestuurders flink worden aangepakt en laten ze maar vertrekken naar het buitenland. Ik ben er stellig van overtuigd dat ze niet aan de bak komen! Er zijn meer dan voldoende jonge, vitale en gedreven personen die de huidige bestuurders goed en oprecht kunnen vervangen.

C. Postma, Amsterdam


Stelling: Blatter moet veld ruimen

De arrestatie van zeven FIFA-kopstukken wegens corruptie legt een bom onder de wereldvoetbalorganisatie. Sepp Blatter, de man die de FIFA al zestien jaar leidt, blijft echter op zijn post. Hij wil zich morgen zelfs opnieuw laten kiezen voor een nieuwe ambtstermijn. Vindt u dat Blatter kan blijven zitten of moet hij opstappen? De Stelling van de Dag luidt: Blatter moet veld ruimen.