• Brief aan de redactie
  • Wat Wilt U Weten
  • Stelling van de Dag
  • Over Wat U Zegt

Mail naar de redactie

Iets te melden? Iets te vertellen? Mail naar de redactie van Wat U Zegt via redactie@wuz.nl.  
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: ANP
do 06 dec 2012, 15:12

WUZdiscussie: Wie is er nou eigenlijk verantwoordelijk?

Iedereen doet er zijn zegje over, maar wie is nou eigenlijk de hoofdschuldige aan het drama van de doodslag op grensrechter Richard Nieuwenhuizen? Lezer Rens Kuijten komt er niet uit. U wel?

Rens Kuijten schrijft:

Telkens roepen we, als er zich weer eens een incident voor doet bij de voetbalsport of anderszins: dit en nu nooit meer! Maar telkens gebeurt het weer opnieuw en nu is er weer een dode mee gemoeid. En dan komen, zoals in het geval van de doodslag op grensrechter Richard Nieuwenhuizen wederom zal zijn, de verdachten, wederom weer eens jeugdige (15 en 16 jaar) allochtonen, met een jeugdstraf vanaf.

Interessant is hier de schuldvraag wie hier medeverantwoordelijk voor zijn? Zijn het de ouders die het zicht op hun kinderen verloren zijn, de KNVB die geen adequate maatregelen treft, de sportvereniging die imago dreigt te verliezen, de regering die te ver van de zijlijn staat of de media die daar op insprinen?


9.1 °C
W3
 
files 144
121 km.
Beurs AEX
AEX 425.73
+ / - +0.54%

Stelling: Publieke omroep moet terug naar kerntaken

De publiek omroep doet te veel dingen die weinig met het maken van radio en televisie van doen hebben. Dat vindt D66-Kamerlid Kees Verhoeven, die van staatssecretaris Dekker (Media) wil weten wat de ’publieke meerwaarde’ is van apps, livestreams en andere extra’s. Wat vindt u, is de publieke omroep te ver van zijn kerntaken afgedwaald?