Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Robert Hoetink

WUZmail: Over de balk

06 FEB 2013

Pensioenfondsen gooien geld over de balk met het drukken van dure folders en het organiseren van informatiebijeenkomsten met een hapje en een drankje. Dat alles om uitleg te geven over het verlagen van de uitkeringen. Hadden ze maar zo veel moeite gedaan om het geld goed te beheren. Dat vindt H. Adema uit De Rijp. Geef uw mening.

H. Adema, De Rijp

Ik heb bij PME en PMT twee kleine pensioentjes. De laatste paar maanden heb ik van PME en PMT enkele tientallen poststukken ontvangen waaronder dure folders die allemaal gingen over de verlaging van de pensioenuitkeringen.

 Als toetje kreeg ik nog een uitnodiging voor twee speciale bijeenkomsten in theater De Vest in Alkmaar waarvan een van PME en een andere dag van PMT. In totaal zullen er op vijf plaatsen in het land bijeenkomsten georganiseerd worden. Op deze bijeenkomsten zal, u zult het wel raden, gaan over hoe de pensioenuitkeringen ervoor staan met na de informatie een drankje en een hapje en een optreden van Joke Bruijs. Deze middag is niet alleen voor mij maar ook voor mijn vrouw. Zelfs de parkeerkosten voor mijn auto worden betaald.

 Graag had ik gezien dat de pensioenfondsen alle mogelijkheden hadden benut om de pensioenuitkeringen zo hoog mogelijk te houden en het geld niet over de balk te gooien aan dit soort overdreven informatie verstrekking.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.3 °C
ZZO2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%