• Brief aan de redactie
  • Wat Wilt U Weten
  • Stelling van de Dag
  • Over Wat U Zegt

Mail naar de redactie

Iets te melden? Iets te vertellen? Mail naar de redactie van Wat U Zegt via redactie@wuz.nl.  
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: AFP
ma 25 feb 2013, 15:07

WUZmail: Liever Berlusconi

Neelie Kroes kan nog zo hard roepen dat een Italiaanse herverkiezing van Berlusconi een horrorscenario is, Kees Dankers denkt daar heel anders over. "Die laat zich in elk geval niet ringeloren door de Europese regenten." Wat vindt u?

Kees Dankers schrijft:

In Italië is het verkiezingstijd en Eurocommissaris Neelie Kroes breekt een lans voor oud-Eurocommissaris Mario Monti.

De Italianen zelf zijn Mario Monti, de vazal van de EU en zijn exorbitante belastingverhogingen, juist helemaal beu. Zij zien ook dat belastingverhoging averechts werkt op de economie. Zij zien ook dat de enorme verspillingen in de overheidsuitgaven niet worden aangepakt. Zij zien ook dat hun goede geld naar kwaad geld wordt gegooid door de absurde subsidies die Europa rondstrooit. Bijvoorbeeld miljarden voor het europroof maken van Turkije.

Maar Neelie leeft nog in de tijd van de regenten.

Als het Berlusconi niet wordt, dan wordt het de communist Bersani. Dan ben je pas echt in de aap gelogeerd.

Berlusconi laat zich in ieder geval niet ringeloren door Europa of Angela Merkel. Ik denk dat hij daardoor door een groot deel van de Italiaanse bevolking wordt gekozen.


7.5 °C
O4
 
files 196
167 km.
Beurs AEX
AEX 424.5
+ / - -0.29%

Stelling: Terugschroeven voorzieningen platteland onvermijdelijk

Steeds meer mensen verlaten het platteland en trekken richting (Rand)stad. Als gevolg daarvan nemen ook de voorzieningen af. In Dokkum dreigt  het lokale ziekenhuis te worden gesloten, in kleine dorpen sluiten banken hun deuren evenals winkels. Bewoners zetten zelf voorzieningen op maar is dat eigenlijk niet een taak van de overheid?