Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Jeroen Kuit

WUZmail: 'Vriendjespolitiek'

13 SEP 2013

Niels J. Kooijman uit Amstelveen verbaast zich dat de van corruptie verdachte VVD-er Jos van Rey toch op de voorlopige Roermondse kieslijst staat. "Hoe is het mogelijk dat hij gewoon door zijn 'vrindjes' op de lijst wordt geplaatst terwijl het onderzoek naar hem nog in volle gang is?", mailt hij.  Bent u verbaasd?

Niels J. Kooijman, Amstelveen:

De van corruptie verdachte VVD-er Jos van Rey toch op de voorlopige Roermondse kieslijst. Het VVD partijbestuur zit er behoorlijk mee in de maag. Hoe is het mogelijk dat na een storm van negatieve publiciteit en tal van beschuldigingen rond om de afgetreden wethouder en 1e kamerlid gewoon door z'n 'vrindtjes' op de voorlopige kieslijst word geplaatst, terwijl het onderzoek, naar o.a witwaspraktijken, in volle gang is.

Is men mogelijk chantabel wat heeft men te verbergen in Roermond? Wie heeft daar 'boter op z'n hoofd'? Bekend is dat van Rey het niet zo nauw neemt met de integriteit, maar hoe zit dat met de overige VVD-ers in Roermond?

Uiteindelijk zullen de burgers van Roermond op woensdag 19 maart met het rode potlood 'spreken'. Dan vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats en zal de bevolking zich uitspreken of ze hun stad willen laten besturen door een van corruptie verdachten Jos van Rey.

Discussieer mee, ook over andere onderwerpen, op www.wuz.nl.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.1 °C
ZZW3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%