Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

'Belachelijke salarissen in de zorg'

23 SEP 2013

Kees Marcelissenuit Helmond vindt het niet vreemd dat de zorgkosten de pan uitrijzen. "Ik las in de krant dat pas afgestudeerde verloskundigen beginnen met een salaris van 3600 euro per maand. Een belachelijk salaris voor iemand die pas begint te werken. Wij  - 'normale' mensen - moeten dat door de jaren heen opbouwen." Vindt u 3600 euro bruto ook een 'idioot hoog' aanvangssalaris? 

Kees Marcelissen, Helmond:

De zorgkosten rijzen de pan uit. Dat vind ik niet vreemd als ik vorige week in de krant lees dat zojuist afgestudeerde verloskundigen beginnen met een salaris van 3600 euro per maand. Een belachelijk salaris voor iemand die pas begint te werken. Wij  - 'normale' mensen - moeten dat door de jaren heen opbouwen.

En een beginneling die nog niet heeft laten zien dat hij/zij inderdaad geschikt is en goed werk aflevert begint met een idioot hoog salaris. Zullen we daar eerst eens iets aan doen om de kosten te drukken? Hoezo is zo iemand die in zijn leven nog geen uur gewerkt heeft veel meer waard dan anderen die hun werk al jarenlang bewezen goed doen?

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.8 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%