• Wat U Zegt
  • Brief aan de redactie
  • Wat Wilt U Weten
  • Stelling van de Dag
  • Over Wat U Zegt

Mail naar de redactie

Iets te melden? Iets te vertellen? Mail naar de redactie van Wat U Zegt via redactie@wuz.nl.  
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: ANP
ma 23 sep 2013, 14:36

'Belachelijke salarissen in de zorg'

Kees Marcelissenuit Helmond vindt het niet vreemd dat de zorgkosten de pan uitrijzen. "Ik las in de krant dat pas afgestudeerde verloskundigen beginnen met een salaris van 3600 euro per maand. Een belachelijk salaris voor iemand die pas begint te werken. Wij  - 'normale' mensen - moeten dat door de jaren heen opbouwen." Vindt u 3600 euro bruto ook een 'idioot hoog' aanvangssalaris? 

Kees Marcelissen, Helmond:

De zorgkosten rijzen de pan uit. Dat vind ik niet vreemd als ik vorige week in de krant lees dat zojuist afgestudeerde verloskundigen beginnen met een salaris van 3600 euro per maand. Een belachelijk salaris voor iemand die pas begint te werken. Wij  - 'normale' mensen - moeten dat door de jaren heen opbouwen.

En een beginneling die nog niet heeft laten zien dat hij/zij inderdaad geschikt is en goed werk aflevert begint met een idioot hoog salaris. Zullen we daar eerst eens iets aan doen om de kosten te drukken? Hoezo is zo iemand die in zijn leven nog geen uur gewerkt heeft veel meer waard dan anderen die hun werk al jarenlang bewezen goed doen?


-.6 °C
O3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 391.86
+ / - +2.42%