Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: 123rf

Heeft u iets leuks meegemaakt?

29 JAN 2017

Soms word je in het dagelijks leven ineens blij verrast door een lief gebaar, een attente actie, onverwachte hulpvaardigheid of gewoon zomaar iets leuks. Dat is fijn, want er is al genoeg ellende in de wereld. Mail ons uw leuke ervaring via wuz@telegraaf.nl en maak kans op plaatsing in de krant en op internet.

Eerder stuurden lezers ons onderstaande berichtjes.

Onlangs ging ik met mijn geestelijk gehandicapte vriendin naar de film Ballerina in Euro- scoop in Tilburg. Het was haar verjaardagcadeau. Mijn TomTom in de auto kon het adres echter niet vinden en de tijd begon te dringen. Toen stopte er een auto met een aardige man en die bracht ons tot voor de bioscoop. Hij had een cadeau gered. Veel dank!

M. Kaaij, Waspik

Ik stond in de rij voor de geopende Spijkenisserbrug. Eindelijk rijden en mijn auto startte niet meer. In de ochtendspits stilstaan op de linkerrijbaan.... Een man in een busje stopte voor mij en probeerde mijn auto weg te slepen naar een veilige plek. Dankzij de huidige techniek is dan echter alles geblokkeerd dus ook slepen lukte niet meer. Maar zo’n aanbod, iemand ook onderweg naar zijn werk: geweldig. Ik weet geen naam maar alsnog heel hartelijk bedankt dat u mij niet zomaar liet staan. Uiteindelijk heeft de verkeerspolitie een berger gebeld en is de auto daar weggehaald.

Fam. Van Eldik

Ik had mijn moeder van 81 aan de telefoon, toen plots de lijn stil viel. Direct heb ik OnsBrabantNet gebeld. Binnen drie kwartier waren twee monteurs bij mijn moeder in Eindhoven. Bleek ze een versleten adapter te hebben. Dit had ook invloed op de tv, die al een paar keer was uitgevallen. Geweldige service. Zo kan het dus ook!

Gitta Herz

Barry Hay signeerde zijn boek bij Paagman. Als trouwe fan kocht ik het en vroeg de verkoper om er: 'Voor Roos' in te laten schrijven. Zelf durfde ik dit niet. De volgende dag las ik: 'Voor Roos, de mooiste bloem aller tijden!', met handtekening. Deze komische boodschap vond ik erg leuk, ondanks de plagerijen van mijn kinderen. Bedankt, Barry!

Roos Smits, Den Haag

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.4 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - 0.0%