Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Duidelijke spelregelszijn nodig

18 APR 2017

Allochtonen komen vaak in beeld als criminelen en overlastveroorzakers. Maar hoe moeten al die allochtonen zich voelen die dagelijks wel hun stinkende best doen om mee te draaien in ons land? Nieuwe Nederlanders die in een teug genoemd worden met de criminelen en overlastveroorzakers maar daar totaal niets mee van doen hebben, laat R. van Putten weten.

In mijn wijk wonen allochtonen die wel begaan zijn met ons land en hun medemens; zij werken, houden een praatje met je en helpen anderen als zij dat kunnen. Zij doen niets verkeerd en kunnen er ook weinig aan doen dat andere allochtonen wel verkeerd bezig zijn.

De politiek rept over integratie, maar verzuimt duidelijke spelregels te hanteren die het mogelijk moeten maken om mensen met andere bedoelingen ons land uit te zetten. Zij werkt zo slechts tweedeling in de hand en vroeg of laat zal de bom barsten. Het kaf zal van het koren gescheiden moeten worden wil men naar een samenleving toe waarin een ieder gelijk is, ongeacht herkomst, kleur of geloof.

Duidelijk spelregels over hoe wij hier samenleven en dan niet links- of rechtsom maar recht door zee. Aan loze kreten vanuit de politiek heeft namelijk niemand wat.

R. van Putten

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.3 °C
Z3
Beurs AEX
+ / - %