• Brief aan de redactie
  • Wat Wilt U Weten
  • Stelling van de Dag
  • Over Wat U Zegt

Mail naar de redactie

Iets te melden? Iets te vertellen? Mail naar de redactie van Wat U Zegt via redactie@wuz.nl.  
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
ma 08 okt 2012, 10:34

Wat vindt u: kind Joran is felicitatie waard of een schande?

Joran van der Sloot heeft in de Peruaanse gevangenis tijdens een bezoek zonder toezicht zijn vriendin Leny zwanger gemaakt. Dat bevestigde Joran zondag in een gesprek aan De Telegraaf.

De zwangerschap was niet gepland. Joran: "Leny zei dat ze de pil was vergeten. Ze wil om haar katholieke geloof geen abortus."

Als Joran vader wordt en met Leny trouwt, is een eventuele uitlevering aan de Verenigde Staten van de baan. Joran kan dan namelijk de Peruaanse nationaliteit aannemen en Peru levert geen eigen onderdanen uit.

Lees hier de gehele berichtgeving over Joran.

Wat vindt u: is Joran ook gewoon een mens die kinderen mag krijgen, of is het een schande dat deze misdadiger de mogelijkheid heeft gekregen een mens op de wereld te zetten? Laat uw reactie achter!


12.4 °C
WZW6
 
files 82
76 km.
Beurs AEX
AEX 423.25
+ / - +1.17%

Stelling: Het wordt tijd dat de PVV gaat regeren

De crisis rond het zorgplan heeft het kabinet geen goed gedaan. Bij verkiezingen zou de PVV volgens peilingen van Maurice de Hond nu met dertig zetels de grootste worden; groter dan regeringspartijen VVD en PvdA samen. Wilders als minister-president: goede ontwikkeling of zit u hierop niet te wachten?