• Wat U Zegt
  • Brief aan de redactie
  • Wat Wilt U Weten
  • Stelling van de Dag
  • Over Wat U Zegt

Mail naar de redactie

Iets te melden? Iets te vertellen? Mail naar de redactie van Wat U Zegt via redactie@wuz.nl.  
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
ma 08 okt 2012, 10:34

Wat vindt u: kind Joran is felicitatie waard of een schande?

Joran van der Sloot heeft in de Peruaanse gevangenis tijdens een bezoek zonder toezicht zijn vriendin Leny zwanger gemaakt. Dat bevestigde Joran zondag in een gesprek aan De Telegraaf.

De zwangerschap was niet gepland. Joran: "Leny zei dat ze de pil was vergeten. Ze wil om haar katholieke geloof geen abortus."

Als Joran vader wordt en met Leny trouwt, is een eventuele uitlevering aan de Verenigde Staten van de baan. Joran kan dan namelijk de Peruaanse nationaliteit aannemen en Peru levert geen eigen onderdanen uit.

Lees hier de gehele berichtgeving over Joran.

Wat vindt u: is Joran ook gewoon een mens die kinderen mag krijgen, of is het een schande dat deze misdadiger de mogelijkheid heeft gekregen een mens op de wereld te zetten? Laat uw reactie achter!


22.3 °C
O3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 442.02
+ / - -0.88%

Stelling: Spaartaksplan is eerlijk plan

De omstreden spaartaks wordt herzien. Rijke mensen gaan in verhouding meer belasting betalen dan mensen met een kleiner spaarsaldo. Volgens de VVD is dit rechtvaardig, omdat grotere vermogens ook hogere rendementen boeken. Wat denkt u? Is de nieuwe opzet eerlijker, of gaat het om een nivelleringsmaatregel?