• Brief aan de redactie
  • Wat Wilt U Weten
  • Stelling van de Dag
  • Over Wat U Zegt

Mail naar de redactie

Iets te melden? Iets te vertellen? Mail naar de redactie van Wat U Zegt via redactie@wuz.nl.  
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Wat is WUZ.

Wat U Zegt is de online plek om jouw nieuws van de dag met anderen te delen. Politiek, economie, cultuur of sport kan je natuurlijk bij het koffie automaat bespreken, maar teveel cafeïne is gewoon niet goed voor je. Bij Wat U Zegt kan je elk moment van de dag reageren op artikelen uit de Telegraaf, maar ook je eigen nieuws, polls, foto’s of filmpjes publiceren. Andere deelnemers kunnen hierop reageren met hun persoonlijke inzichten.

Frequenty Asked Questions

TMG Privacystatement

TMG disclaimer

Iedereen die iets nieuwswaardigs heeft te melden of benieuwd is naar de mening van anderen kan terecht bij Wat U Zegt. De redactie maakt elke dag een selectie uit de leukste of beste bijdragen. Die verschijnen dan op de voorpagina van wuz.nl en misschien haal je met je artikel zelfs wel de landelijke Telegraaf!

Eenvoudig deelnemen

Deelname is gratis en hoewel de redactie elke nieuwswaardige bijdrage bijzonder waardeert, ben je tot niets verplicht. Na je aanmelding krijg je snel en eenvoudig toegang via Twitter, Facebook of Hyves . Als je dat wilt tenminste. Je kan je ook ‘los’ van online sociale netwerken inschrijven. Meld je nu aan.

Achtergrond

WUZ.nl is een logische voortzetting van wat ooit in dagblad De Telegraaf is begonnen als de ingezonden brieven pagina “Wat U Zegt”. De lezer staat bij De Telegraaf al meer dan een eeuw op een voetstuk. Op 1 januari 1893 stond burgernieuws op de voorpagina van de allereerste uitgave van de krant onder het motto “men meldt ons…”. Hoewel we inmiddels ‘je’ en ‘jij’ tegen elkaar zeggen in onze online community, blijft De Telegraaf trouw aan haar historie met het gebruik van de term: Wat U zegt!

Gerelateerde artikelen

15.7 °C
W4
 
files 202
143 km.
Beurs AEX
AEX 381.68
+ / - -1.39%

Stelling: Er zijn veel te veel overheidsregels

Negen gemeenten, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda, gaan kijken of ze de regeldruk kunnen verminderen. Volgens Platform31, dat het project begeleidt, hebben burgers en ondernemers veel last gemeentelijke regels. Ervaart u dat ook zo? Zou de Rijksoverheid een voorbeeld moeten nemen aan het initiatief van de gemeenten of zijn regels nu eenmaal noodzakelijk?