Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium

Wat is WUZ?

Wat U Zegt is de online plek om jouw nieuws van de dag met anderen te delen. Politiek, economie, cultuur of sport kun je natuurlijk bij de koffieautomaat bespreken, maar te veel cafeïne is gewoon niet goed voor je. Bij Wat U Zegt kun je elk moment van de dag reageren op artikelen uit De Telegraaf.

TMG Privacystatement

TMG disclaimer

Iedereen die iets nieuwswaardigs heeft te melden, wil reageren op het nieuws of benieuwd is naar de mening van anderen kan terecht bij Wat U Zegt. De redactie maakt elke dag een selectie uit de leukste of beste bijdragen. Die verschijnen dan op de voorpagina van wuz.nl en misschien haal je met je artikel zelfs wel de landelijke Telegraaf!

Achtergrond

WUZ.nl is een logische voortzetting van wat ooit in dagblad De Telegraaf is begonnen als de ingezonden brieven pagina “Wat U Zegt”. De lezer staat bij De Telegraaf al meer dan een eeuw op een voetstuk. Op 1 januari 1893 stond burgernieuws op de voorpagina van de allereerste uitgave van de krant onder het motto “men meldt ons…”. Hoewel we inmiddels ‘je’ en ‘jij’ tegen elkaar zeggen in onze online community, blijft De Telegraaf trouw aan haar historie met het gebruik van de term: Wat U zegt!

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
10.1 °C
ZZW4
Beurs AEX
AEX 467.96
+ / - +0.28%