Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Wat is WUZ.

Wat U Zegt is de online plek om jouw nieuws van de dag met anderen te delen. Politiek, economie, cultuur of sport kan je natuurlijk bij het koffie automaat bespreken, maar teveel cafeïne is gewoon niet goed voor je. Bij Wat U Zegt kan je elk moment van de dag reageren op artikelen uit de Telegraaf, maar ook je eigen nieuws, polls, foto’s of filmpjes publiceren. Andere deelnemers kunnen hierop reageren met hun persoonlijke inzichten.

Frequenty Asked Questions

TMG Privacystatement

TMG disclaimer

Iedereen die iets nieuwswaardigs heeft te melden of benieuwd is naar de mening van anderen kan terecht bij Wat U Zegt. De redactie maakt elke dag een selectie uit de leukste of beste bijdragen. Die verschijnen dan op de voorpagina van wuz.nl en misschien haal je met je artikel zelfs wel de landelijke Telegraaf!

Eenvoudig deelnemen

Deelname is gratis en hoewel de redactie elke nieuwswaardige bijdrage bijzonder waardeert, ben je tot niets verplicht. Na je aanmelding krijg je snel en eenvoudig toegang via Twitter, Facebook of Hyves . Als je dat wilt tenminste. Je kan je ook ‘los’ van online sociale netwerken inschrijven. Meld je nu aan.

Achtergrond

WUZ.nl is een logische voortzetting van wat ooit in dagblad De Telegraaf is begonnen als de ingezonden brieven pagina “Wat U Zegt”. De lezer staat bij De Telegraaf al meer dan een eeuw op een voetstuk. Op 1 januari 1893 stond burgernieuws op de voorpagina van de allereerste uitgave van de krant onder het motto “men meldt ons…”. Hoewel we inmiddels ‘je’ en ‘jij’ tegen elkaar zeggen in onze online community, blijft De Telegraaf trouw aan haar historie met het gebruik van de term: Wat U zegt!

14.8 °C
Z2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.84
+ / - -0.11%