1495356
Columns

Strikt Privé

Dat was voor RACHEL HAZES nog eens een verrassend einde van 2017. Na haar psychische problemen die haar in een kliniek deden belanden, was daar ineens - toch - de voorzichtige verzoening met haar zoon ANDRÉ en schoondochter MONIQUE met kerst. Het valt voor haar te hopen dat de onderlinge liefde nu blijft, want ellende op liefdesgebied heeft Nederlands beroemdste weduwe genoeg gehad. Dat komt deels door haar voorkeur voor spannende mannen die óf in de cel belandden of in elk geval met justitie te maken kregen. Deze week het bijzondere verhaal over de, op een na, belangrijkste man in haar leven… DIE WERD VERMOORD!

Nee, hoe geweldig is dan het leven van SYLVIE MEIS. Precies vijf jaar na haar scheiding van RAFAEL blijft zij ons via sociale media maar voorhouden hoe supergeweldigfantastisch dat allemaal gaat.

Toch ken ik weinig mensen die met haar willen ruilen.

Een verloving wordt door haar bijna ’live’ aangekondigd. De breuk, nog geen halfjaar later, twee maanden verzwegen en ontkend. Soms lijkt het erop dat Sylvie de waarheid liever zelf ook niet onder ogen wil zien. Dat een leven soms weleens te mooi lijkt om waar te zijn.

Zelfs het hare!