1762189
Columns
ExtraHet beste van De Telegraaf

Parijs

Nekslag voor Franse lunchcultuur

Het heet ’Rapidle’ en het is de nekslag voor de Franse lunchcultuur. Een whizzkid die bij de bakker een keer twintig minuten op zijn ’sandwich fromage jambon’ moest wachten, bedacht een manier om de rij te voorkomen. Het viel hem op dat vooral kantoorklerken ongeduldig met hun vingers op de vitrine trommelden, waarop hij zich afvroeg of het niet handig zou zijn als zij al vanachter hun bureau konden bestellen. Als zij hun keuze door zouden geven via een app, hoefden ze hun lunch alleen maar op te komen halen en af te rekenen.

Het heet ’Rapidle’ en het is de nekslag voor de Franse lunchcultuur. Een whizzkid die bij de bakker een keer twintig minuten op zijn ’sandwich fromage jambon’ moest wachten, bedacht een manier om de rij te voorkomen. Het viel hem op dat vooral kantoorklerken ongeduldig met hun vingers op de vitrine trommelden, waarop hij zich afvroeg of het niet handig zou zijn als zij al vanachter hun bureau konden bestellen. Als zij hun keuze door zouden geven via een app, hoefden ze hun lunch alleen maar op te komen halen en af te rekenen.

Verder lezen?

Maak een account aan en lees alle Telegraaf Extra-artikelen nu tijdelijk helemaal gratis.

Het is makkelijk en in 1 minuut geregeld!

Heb je al een account? Log hier dan in!