Nieuws/Columns
2131881
Columns

Strikt Privé

‘Die zomer die begon zowat in mei,’ zong GERARD COX in 1974 toen er geen einde leek te komen aan een lange periode vol zon. Zo kan 2018 ook de geschiedenis ingaan met het prachtige voorjaar dat de mensen die niet met overstromingen te maken kregen nu al hadden. Ook in deze editie zijn de beelden daarvan terug te zien.

We hebben heerlijke vakantiefoto’s van LORETTA SCHRIJVER die, op Cyprus, vertelt over haar leven tot dusver en daarbij geen blad voor de mond neemt. Zij heeft het ook over enkele ‘exen’, onder wie JEROEN PAUW, die haar naar haar eigen zeggen veel verdriet deed door een punt achter hun relatie te zetten. Collega FRANK WAALS laat Loretta uitgebreid aan het woord.

Ook mooi zijn de foto’s van een zwangere EVA JINEK, die samen met haar vriend DEXTER uitkijkt naar de dag waarop hun baby geboren wordt. Hoe Dexter Eva’s hele leven veranderde, leest u vanaf pagina 6.

Ontroerend mooi zijn de unieke foto’s die LEO VOGELZANG maakte van RAFAEL VAN DER VAART en zijn complete gezin met ESTAVANA en die laten zien hoeveel DAMIÁN nu al houdt van zijn zusje JESSLYNN. Rafael deelt graag het grote geluk waar hij na alle verwikkelingen van de laatste vijf jaar wel aan toe geweest moet zijn!

Ik wens u veel lees- en kijkplezier.