Nieuws/Columns
2434455
Columns

Strikt Privé

Het is een Privé-cover van alweer negen jaar geleden en het staat er luid en duidelijk: ’Met deze vrouw gaat Jan trouwen’. Het zou nog twee jaar duren, maar toen trouwde JAN SMIT inderdaad de vrouw van zijn dromen, LIZA, met wie hij sindsdien een hecht gezin vormt. Met dat huwelijk kreeg Jan rust in zijn privéleven, dat hij steeds meer afschermde van de buitenwereld.

Op de reportage die Privé u deze week exclusief kan laten zien, en die we schoten tijdens de gezindsvakantie in Spanje, heeft u dan ook lang moeten wachten. Maar met Jan en, vooral, wijlen zijn manager JAAP BUIJS onderhoudt dit blad al sinds mijn voorganger HENK VAN DER MEIJDEN uitstekende banden en daarom ben ik blij u eindelijk weer eens prachtige en unieke foto’s te kunnen presenteren, die ALBERT DEN ISEGER daar maakte. Ook EXCLUSIEF zijn de beelden van Jans Klubbb3-collega FLORIAN SILBEREISEN, die vakantie viert met zijn vrouw HELENE FISCHER.

En, ook uniek, die van PRINSES MABEL. Zij wordt door ons in Amsterdam gespot op de roemruchte Zeedijk, en dan ook nog eens in bijzonder kleurrijk gezelschap!

Dan hebben we, naast extra puzzels, ook nog eens het bijzondere familiegeheim van HENK WIJNGAARD, wiens zusje... ZIJN MOEDER BLEEK TE ZIJN!