Nieuws/Entertainment
1000511
Entertainment

Gesprek Frits Barend met vermeend tweede slachtoffer uitgesteld

Het gesprek dat Frits Barend zou hebben met een vermeend tweede slachtoffer van Gijs van Dam is uitgesteld. Dat gesprek zou vandaag plaatsvinden, maar is niet doorgegaan.

Dat vertelt Frits aan 5 Uur Live. Of deze persoon ook verkracht zegt te zijn door de tv-producent is hem niet bekend. „Geen idee, geen idee. Het zal niet gaan over een lekkage in een van de kamers in het Kürhaus.”

Frits gaf verder aan het moeilijk te vinden om een oordeel te vellen over de hele situatie. „Ik heb Gijs niet gesproken, ik heb Jelle wel nog een keer gesproken. Ja, het is een heel vervelende kwestie. Heel veel mensen geloven Gijs en heel veel mensen geloven Jelle. Het is ieders goed recht om een van de twee te geloven. Dat is het mooie in Nederland.”

Zowel Gijs als Jelle Brandt Corstius was werkzaam bij het tv-programma Barend & Van Dorp ten tijde van het voorval. De redactie van destijds gaat binnenkort met elkaar afspreken, zo laat de presentator van het programma weten. „De oude redactie heeft besloten om binnenkort bij elkaar te komen om bij elkaar uit te huilen.”