Nieuws/Entertainment
1001573
Entertainment

Caitlyn: ’Kris wist dat O.J. dreigde met moord’

Kris Jenner

Kris Jenner

De ex-vrouw van O.J. Simpson liet Kris Jenner ooit weten dat de oud-atleet plannen had haar te vermoorden. Dat vertelde Caitlyn Jenner gisteren in het Australische radioprogramma Kyle And Jackie O Show.

Kris Jenner

Kris Jenner

Caitlyn was tijdens de rechtszaak over de moord op Nicole Simpson Brown getrouwd met Kris, die jarenlang goed bevriend was met Nicole. Kris’ ex-man Robert Kardashian zat echter in het juridische team van O.J. Simpson, die ervan werd verdacht dat hij Nicole en haar vriend Ron Goldman had vermoord. Hij werd uiteindelijk vrijgesproken.

Volgens Caitlyn zei Nicole ooit tegen Kris: „Hij zegt dat hij me gaat vermoorden en daarmee weg zal komen, omdat hij O.J. is.” De moeder van de Kardashian/Jenner-clan zou dat niet al te serieus hebben genomen, en al sinds de moord op Nicole kampen met schuldgevoelens.

De familie Kardashian zal niet blij zijn met de onthulling van Caitlyn. Toen zij vorig jaar in haar biografie iets over de O.J. Simpson-zaak schreef, reageerde vooral Kim furieus. Destijds beweerde Caitlyn dat de inmiddels overleden Robert Kardashian haar ooit had toevertrouwd dat ook hij dacht dat O.J. schuldig was. „Als je over mijn vader gaat praten, dan breek ik met je”, zei Kim in een aflevering van realityshow Keeping Up With The Kardashians.