Nieuws/Entertainment

Sam Smith wil Fifth Harmony op bruiloft

Sam Smith

Sam Smith

Hollandse Hoogte

Sam Smith wil als hij ooit gaat trouwen dat Fifth Harmony tijdens de ceremonie zingt. De zanger is helemaal weg van de meidengroep, zo biechtte hij op in Carpool Karaoke met James Corden. In het populaire programmaonderdeel uit The Late Late Show rijden sterren een rondje mee in de auto van de talkshowhost.

Sam Smith

Sam Smith

Hollandse Hoogte

„Als ik ze hoor, voel ik me vrij en vol leven. Het voelt dan alsof de vrouw in mij on fire is”, aldus Sam, die Fifth Harmony’s hit Work From Home altijd luistert voordat hij het podium op moet. „Ik denk dat het mijn trouwlied moet worden. Het lijkt me te gek om daarop naar het altaar te lopen. En het zou helemaal geweldig zijn als Fifth Harmony naar mijn huwelijk komt.”

De nietsvermoedende Sam wordt even later volledig verrast als de meiden van Fifth Harmony in de auto springen om het laatste deel van hun rit mee te rijden. De zanger probeert zich in eerste instantie voor hen te verbergen maar schreeuwt het daarna uit van geluk. „Oh mijn god. Ik zit helemaal te shaken. Oh mijn god, dit is mijn droom.”

Lees meer over