Nieuws/Entertainment
1013188825
Entertainment

Kanye West koopt tweede ranch in Wyoming

Kanye West gaat door met het uitbreiden van zijn vastgoedportefeuille. De gefortuneerde zanger die tegenwoordig als gospelartiest door het leven gaat, heeft voor 14 miljoen dollar nog een ranch gekocht in de staat Wyoming, de Bighorn Mountain Ranch. Het landgoed bestaat uit glooiende weiden, meertjes, ravijnen en verschillende cabins waar vrienden en familie kunnen logeren.

Kanye’s vrouw Kim Kardashian vertelde in september al aan talkshowhost Jimmy Fallon over de eerste ranch die haar man in Wyoming had gekocht, Monster Lake Ranch. „We houden van Wyoming. Mijn man heeft er altijd van gedroomd om daar naartoe te verhuizen.

„Ik hou van LA”, voegde ze eraan toe, „dus ik zie zomers voor me en een aantal weekenden. Het is de mooiste plek die je ooit in je leven hebt gezien.” Voor de realityster zijn de nieuwe optrekjes kennelijk eerder een vakantiebestemming dan haar nieuwe thuis.

De vorige eigenaar had gelukkig al twee verwarmde helihavens aangelegd, zodat de ranch het hele jaar door bereikbaar is. Het is maar tien minuten vliegen met de helikopter naar het nabijgelegen Greybull.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd