Entertainment/Sterren
1016922518
Sterren

Ivo van Breukelen en Jaimy de Ruijter gaan aan de slag bij 3FM

Ivo van Breukelen en Jaimy de Ruijter beginnen dit najaar bij NPO 3FM. Beide dj's zijn momenteel nog te horen op Radio 538. Van Breukelen gaat vanaf 1 november elke werkdag een programma maken tussen 13.00 en 16.00 uur. De Ruijter is vanaf 3 oktober elke werkdag in de avond te horen, van 19.00 tot 21.00 uur.

Dat heeft de NPO maandag bekendgemaakt. De dj's komen in plaats van Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende, die recent aankondigden over te stappen naar Radio Veronica. Een andere nieuwe naam die 3FM bekendmaakte, is Nellie Benner. Zij gaat vanaf 3 oktober met Barend van Deelen het nieuwe middagduo op 3FM vormen.

Nieuwe talenten die aan de slag gaan op 3FM zijn Vincent Reinders, Veronica van Hoogdalem en Justin Verkijk. Vanaf maandag 18 september presenteren Reinders en van Hoogdalem ‘Wat Anders’, een genre-overstijgend programma van Omroep ZWART dat veel aandacht zal besteden aan zogenoemde 'beatsculture'. Verkijk presenteert vanaf 1 januari op 3FM.

Volgens zendermanager Menno de Boer staan de nieuwe namen voor ’verdieping met een eigen geluid, die daarnaast toegankelijk zijn voor een groot publiek. Met deze radiotalenten is ons team compleet. Zowel Ivo, Jaimy, Justin, Nellie, Veronica als Vincent voegen stuk voor stuk iets unieks toe aan de programmering’.