Entertainment/Sterren
1017768367
Sterren

’Shakira deelt meer details over breuk Piqué op nieuw album’

Shakira zal in haar eerstvolgende album dieper ingaan op de relatiebreuk met voormalig profvoetballer Gerard Piqué, meldt de Britse tabloid The Sun. De Colombiaanse zangeres reageerde onlangs al, in niet al te zachte bewoordingen, met haar nieuwe nummer BZRP music session #53 op de relatie die haar ex onlangs is aangegaan met de 22-jarige studente Clara Chia Marti.

Ze zong daarin onder meer: „Ik ben twee 22-jarigen waard. Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo. Je hebt een Rolex ingeruild voor een Casio.” Als reactie hierop reed de oud-speler van FC Barcelona, voorafgaand aan een wedstrijd in zijn eigen voetbalcompetitie Kings League, een parkeerterrein op in een Renault Twingo.

Nu lijkt het er dus op dat de 46-jarige zangeres nog meer details naar buiten gaat brengen over de breuk en het vermeende bedrog van Piqué. „Op haar eerstvolgende album wordt alles gedeeld. Ze zal zich er absoluut niet voor schamen om iedereen op de hoogte te brengen van wat er precies is gebeurd”, zo citeert The Sun een bron.

Herschrijven

Shakira borduurt hiermee volgens de insider voort op nummers die ze in een eerder stadium schreef „Ze werkte al aan een album, nog voor ze vermoedens had van bedrog. Die nummers gaat ze nu herschrijven om fans een completer beeld te geven van de waarheid.”

De twee ouders van zoontjes Milan (10) en Sasha (7) maakten in juni bekend uit elkaar te gaan na een relatie van twaalf jaar.