Nieuws/Entertainment
1021950
Entertainment

Dokter erbij: Danny ‘onthutst’ door Boulevard

Onno Hoes heeft zich niet geliefder gemaakt bij zijn Maastrichtse vriend Danny, en diens moeder Jose uit Roosendaal.

Danny, die gisteren in weekblad Privé onthulde lange tijd de minnaar van ‘zijn’ burgemeester te zijn geweest, zegt met verbijstering te hebben gekeken en geluisterd naar het vraaggesprek met Hoes. RTL Boulevard zond dat gisteravond uit. “Ik was zo verrast dat hij me voor leugenaar uitmaakte. Ik ben er letterlijk niet goed van geworden en heb een dokter over de vloer gehad...’

Uitgesproken boos, op Onno Hoes, is nu de moeder van Danny. Zij werd destijds door de Maastrichtse burgervader door Hoes bestookt met smsjes en telefoontjes; "Het is jammer dat ik maar een paar van zijn smsjes heb bewaard; het waren er tientallen! Ik ben ook niet uit op hoofd van de burgemeester. Ik heb als moeder geregeerd toen ik ontdekte dat mijn Danny in bed lag met de burgemeester, wat ik een gruwelijke gedachte vond. En Danny liegt niet. Ik neem het alleen voor mijn kind op; misschien wil de burgemeester daaraan denken voor hij gaat ontkennen wat de waarheid is."

Vanavond komen de liefdesaffaires, achter gesloten deuren, aan de orde in een ingelast overleg tussen burgemeester Hoes en de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Maastricht . Eerder oordeelde de raad dat de gemaakte zoenfoto met de 24-jarige Ruud Schepers in een Maastrichts-hotel een privézaak was en zonder politieke gevolgen kon blijven. 'Hij zei de vorige keer dat er geen lijken meer uit de kast zouden vallen, maar nu heeft nu echt iets uit te leggen,' klinkt het in de Raad.