Nieuws/Entertainment
1022224
Entertainment

Onno Hoes ontkent affaire Danny

Onno Hoes ontkent dat hij de lakens heeft gedeeld met de 25-jarige Danny.

De jongen vertelt in weekblad Privé dat hij twee jaar lang, in het bed van Albert Verlinde, rotzooide met Onno Hoes.

Volgens Hoes is daar niks van waar. "Ik heb een paar jaar geleden een glas wijn gedronken met die jongen, maar er is nooit iets gebeurd", zegt de burgemeester van Maastricht in een interview met RTL Boulevard.

Ook reageerde Hoes op het kiekje waarop hij zoenend te zien is met toyboy Ruud Schepers. "Ik ben zelf begonnen, niet alleen met die zoen, maar ook met andere dingen. Daar moet ik nu de vruchten van plukken", zegt Onno die zichzelf naïef noemt.

De man van Albert Verlinde wil verder niet ingaan op het openhartige interview dat Ruud onlangs aan Show Laat gaf. "Hij heeft de vragen beantwoord en laat ik het daarbij laten."

In het interview gaf Onno verder zijn gebruik van de homo-app Grindr toe. Op zijn profielfoto was de burgemeester te zien met ontbloot bovenlijf. "Natuurlijk zet ik er geen foto van mijn hoofd op. En ik ga er ook geen foto van een hond of mijn huis opzetten, dan kom je met niemand in gesprek", legt hij uit. "Ik heb op die site gezeten, ik heb daar veel mensen gesproken, maar nu ik er op terugkijk denk ik: Onno, dat had je niet moeten doen."