Nieuws/Entertainment

’Selena en Justin Bieber officieel weer samen’

Hollandse Hoogte

Selena Gomez en Justin Bieber zouden naar verluidt officieel weer een stelletje zijn. De twee zouden eerst hun vriendschap nieuw leven hebben ingeblazen, nadat pastoor Carl Lentz - met wie Justin veel optrekt - op een verzoening aandrong.

Hollandse Hoogte

Selena en Justin zijn weer samen”, vertelt een insider aan Us Weekly. „Selena en The Weeknd zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan. Het was niet dramatisch en het ging niet om Justin.” De bron vervolgt: „Maar Selena had altijd nog gevoelens voor Justin. Haar vrienden willen dat ze voorzichtig is, omdat het na de operatie zo goed met haar ging.”

Een insider van Justin claimt dat het voornamelijk te maken met Carl Lentz, de pastoor waarvan Justin al een tijd onafscheidelijk is, die erop heeft aangedrongen dat de sterren weer met elkaar zouden omgaan. „Hij is elke week naar de kerk gegaan en spendeert al zijn tijd met zijn pastoor Carl Lentz - Carl moedigde een verzoening ussen de twee aan, om op zijn minst de vriendschap te helen. Justin heeft haar meerdere malen om haar vergeving gevraagd.”

„Hij heeft zijn leven weer op een rijtje en ze zien elkaar als de ware”, aldus de bron.

Knipperlichtrelatie

Het stel dat een knipperlichtrelatie had van 2011 tot en met 2014 zouden weer met elkaar omgaan sinds de 25-jarige Selena een niertransplantatie onderging deze zomer. „Justin moest dit nieuws vernemen via de media en was gekwetst dat ze het hem niet zelf verteld heeft. Hij stuurde haar bloemen toen ze aan het herstellen was.”

Justin is van het weekend nog gezien bij het huis van Selena, waar hij de deur uitging terwijl hij dezelfde sweater droeg als de avond ervoor.

Bekijk meer van