Nieuws/Entertainment
1031079847
Entertainment

Arjen Lubach opent boekwinkel

Cabaretier Arjen Lubach en uitgeverij Podium openen speciaal voor de lancering van zijn nieuwe boek voor één dag een boekwinkel in Amsterdam waar uitsluitend Stoorzender te koop is. Op donderdag 20 augustus wordt in deze speciale pop-upstore een luxe gebonden editie verkocht, die Lubach ter plekke zal signeren.

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan en schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, televisie, politiek, het leven en de liefde. „In Stoorzender komt alles samen”, aldus de schrijver en komiek. „Stukken over mijn jeugd, over de wereld van nu, komische anekdotes, maar ook persoonlijker verhalen over de liefde, ouder worden en het leven als zodanig. Het boek beslaat de laatste twintig maanden voor mijn 40ste verjaardag, afgelopen oktober.”

Lubach is donderdag 20 augustus vanaf 13.00 uur ’s middags aanwezig. De winkel, de wachtrij en de signeerstand zijn coronaproof ingericht en bezoekers krijgen een speciaal Stoorzender-mondkapje.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd