Nieuws/Entertainment
1035579556
Entertainment

Mariah Carey: er was altijd iemand die kerst verziekte

Mariah Carey is door haar kerstklassieker All I Want For Christmas (1994) een vaste waarde tijdens de feestdagen. De zangeres staat met het nummer hoog in de hitlijsten rond kerst en vindt de decembermaand dan ook erg belangrijk. Volgens Mariah komt dat omdat ze door haar moeilijke jeugd geen fijne herinneringen aan kerstmis heeft.

„Ik denk dat ik er als kind altijd behoefte aan had dat de feestdagen perfect waren en dat waren ze nooit”, vertelt de zangeres in de Amerikaanse editie van Elle. „Er was altijd iemand die het moment verpestte. Altijd vervelende familieleden die langskwamen en alles dwarsboomde.”

Mariah nam zichzelf daarom voor dat ze zoiets nooit meer zou laten gebeuren. „Toen ik uit mijn laatste huwelijk kwam, begon ik kerst te vieren zoals ik het wil vieren.”

Dit jaar viert de zangeres de feestdagen met een kerstspecial op Apple TV+. Mariah zingt voor haar Magical Christmas Special, die vrijdag verschijnt, kerstliedjes in verschillende feestelijke decors. Ook komen gastartiesten als Ariana Grande, Snoop Dogg en Mariahs kinderen Moroccan en Monroe langs.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop