Nieuws/Entertainment
1036265095
Entertainment

Duncan Laurence gevallen voor Los Angeles

Duncan Laurence: „Releasing the freckles.”

Duncan Laurence: „Releasing the freckles.”

Duncan Laurence heeft het prima naar zijn zin in zijn tijdelijke verblijfplaats Los Angeles. De Songfestival-winnaar, die in de Verenigde Staten aan nieuw materiaal werkt, genoot dit weekeinde van een dagje vrij en leerde de City of Angels stap voor stap beter kennen.

Duncan Laurence: „Releasing the freckles.”

Duncan Laurence: „Releasing the freckles.”

„Wat ik heb geleerd over LA op een vrije dag”, deelde Duncan via Instagram Stories. ”1. Boekwinkels zijn cool. 2. Mensen zonder hoofd bestaan in LA”, schreef hij bij een kiekje van een kapot voetgangerslicht.

”3. Tuinieren is hier niet heel populair. 4. Ze weten toffe kunstwerken te maken van hun stoepen. 5. Hiken + witte schoenen = ontzettend stom. 6. Je komt nooit in de buurt van het Hollywood Sign, of ik doe iets helemaal verkeerd. 7. Het is echt heel mooi.”

Naast alle levenslessen had Duncan ook nog tijd om nieuwe ideeën op te doen. Tijdens een stevige, shirtloze wandeling door de Hollywood Hills liet de zanger „de sproeten los” en deed hij „nieuwe inspiratie op voor de sessies van deze week.”

Duncan vloog half juli naar Los Angeles om daar twee weken aan zijn debuutalbum te werken. Daarna vliegt hij naar Stockholm, zo liet hij eerder al weten aan zijn fans. In Zweden werkte Duncan al eerder aan zijn debuutplaat. Wanneer die moet verschijnen is nog steeds niet bekend.