Nieuws/Entertainment
1041692
Entertainment

Anouk bedreigd door Zwarte Pieten-fans

Anouk heeft de afgelopen dagen tientallen haatberichten ontvangen nadat zij zich mengde in de Zwarte Piet-discussie.

De zangeres schreef vrijdag op haar Facebook dat zwarte piet voorgoed ons land moet verlaten. "Wat staan wij Nederlanders voor lul !!En niet 1 gemeente in Nederland die het eens anders wil gaan aanpakken. Ga je schamen!". Deze uitspraak schoot bij vele Facebookvrienden in het verkeerde keelgat.

Op Facebook deelt Anouk alle haatberichten die ze de afgelopen dagen ontving.

Willem Charite: vieze rvuil vewende kankerhoer dat je bent hoop dat je binnenkort doodvalt het liefst doe ik het zelf tyfus slet.

Jane Smith: vergeet niet door die haters en paar racisten heb jij nou wel je gheld zal je aan dat stel apen niet verdienen zo en nee ik ben geen racist maar je kan het krijgen zoals je het wil hebben

John van Elteren: Viert vast wel Sinterklaas, alleen met der eigen zwarte pietjes, nikker lover.

Kelly Maria Dijkhuizen: Beter een racist dan een bruine lover, vies wijf!

Rob van Es: ze heeft goeie nummers hoor maar ze blijft een nigger bitch in mijn ogen en ze sterft van de capsones en vind haar superarrogant dus meschien heeft ze ook wel nigger bloed, leve SINTERKLAAS en zijn ZWARTE PIET.

Natascha Beton: Ga lekker met die asielzoeker van je naar zijn land van herkomst blanke negerslet

Cees Vrolijk: We moeten niet discrimineren. Zwarte piet eruit, dan alle zwarten eruit.

Na de opmerking dat dit haar fans zou gaan kosten, zei Anouk: "Ik ben blij dat ik daar vanaf ben. Ik wil nog geen Cent aan jullie ugly haters (en een paar racisten) verdienen. ff de bezem er doorheen. Soms moet dat gewoon ff. Jullie mogen ook mij "bannen" hoor, scheelt mij weer."