1042611
Entertainment

Tatum Dagelet blij met relatie

Tatum Dagelet is dolgelukkig nu haar vriend Daniël de Ridder weer binnen de landsgrenzen voetbalt.

Dat onthult de blondine in een interview met Kek Mama. Tatum en Daniël, die momenteel voor SC Heerenveen speelt, zijn inmiddels vijf jaar bij elkaar. De afgelopen zeven jaar speelde De Ridder in het buitenland.

“Een relatie onderhouden als een van de twee in het buitenland werkt, is best ingewikkeld”. De Ridder speelde eerder enkele jaren in Engeland en voor het Zwitserse Grasshopper.

Dagelet blijft voor haar dochter Toy (10) en werk in Nederland wonen. De presentatrice woont momenteel niet samen met haar liefje, en weet niet of dat gaat gebeuren in de nabije toekomst.

“Het zou een logische stap kunnen zijn, maar aan de andere kant: zoals het nu gaat is het ook goed. Toy kan het goed met Daniël vinden. Ze zit nu ook op voetbal.”

Toy is ook dol op Daniël, die de dochter van Tatum en dj Ruud de Wild helpt haar voetbalkwaliteiten te ontwikkelen. “Gisteren zaten we een stukje van de film Titanic te kijken en toen zag ze Leonardo DiCaprio. Zegt ze: ‘Oh die is wel mooi, hè mama… Maar Daniël is knapper!,” zegt Tatum.