Nieuws/Entertainment
1045445
Entertainment

Linda de Mol aangeslagen door geruchten affaire Jeroen Rietbergen

Het gerucht dat Jeroen Rietbergen haar zou hebben bedrogen met Gooisch Meisje Renée Gunning heeft een flinke impact gehad op Linda de Mol.

"Neem van mij aan, dat zo'n artikel de grond onder je voeten compleet doet verdwijnen", zo schrijft de presentatrice in haar eigen blad LINDA.magazine.

Het is de eerste keer dat Linda openlijk spreekt over wat de roddel met haar heeft gedaan. "Heel veel vrouwen maken dit soort situaties mee, maar het is net even lulliger als heel Nederland je kent en meteen zijn mening klaar heeft, en (zo lijkt het als je de reacties leest) het heerlijk vindt te merken dat bij de vrouw bij wie alles altijd lijkt te lukken, de boel in elk geval privé ook eens lekker misgaat."

Vorige maand werd gesuggeereerd dat Jeroen zijn Linda had bedrogen met Renée Gunning. Weekend beweert dat het meisje in een interview met het blad vertelde over hun affaire. Volgens Renée is daar niets van waar en heeft zij nooit iets gehad met de componist. Ook Jeroen zegt nooit iets met Renée te hebben uitgespookt.