Nieuws/Entertainment
1045877
Entertainment

Achtergronddanseres Miley Cyrus schaamt zich diep

Een van de achtergronddanseressen van Miley Cyrus heeft een heel naar gevoel aan het ranzige optreden van de zangeres tijdens de VMA's overgehouden.

Hollis Jane, die zichzelf omschrijft als klein mens, schrijft op haar blog: "Ik was verkleed als beer tijdens Mileys optreden en ik schaamde me voor de eerste keer dat ik een klein mens ben. Daar op dat podium staan in die outfit was een van de meest vernederende dingen die ik ooit had kunnen doen."

De danseres die ook carrière probeert te maken als actrice verliet al tijdens de eerste repetitie trillend en huilend het podium. "Ik hou van aandacht, maar dit was iets anders. Er werd naar me gestaard en gelachen om de verkeerde redenen. Ik werd niet meer als mens gezien. We werden alleen maar gebruikt omdat we klein zijn."

Miley shockeerde vele mensen met haar ranzige optreden tijdens de MTV Video Music Awards. Zo 'twerkte' ze tijdens de memorabele show waarin Hollis meedanste Robin Thicke in een latex bikini.

Ook voor een optreden in een Duitse televisieshow liet ze een leger van kleine mensen aanrukken om haar te vergezellen op het podium tijdens het twerken. Ook sloeg Miley haar figuranten speels op het achterwerk.